Poznata srpska voditeljica i novinarka, Jelena Bačić Alimpić, koja je tokom svoje karijere ostvarila značajan uspeh na televiziji, odlučila se za značajnu promenu u svom profesionalnom životu. Poslednjih godina se povukla sa malih ekrana i posvetila se pisanju knjiga, pokazavši se kao vešta književnica. Zaista su njena djela ostavila mnoge bez teksta jer nisu znali da je tako veliki umjetnik i da zna tako dobro emociju prenijeti na papir.

Njena knjiga pod nazivom “Ringišpil”, objavljena pre 13 godina, postala je pravi hit i našla se među 15 najčitanijih knjiga izdavačke kuće Laguna. Nakon ovog uspeha, Jelena je nastavila da piše knjige koje su takođe privukle veliku pažnju čitalaca.

Jelena Bačić Alimpić rođena je 1969. godine u Novom Sadu, gde je završila i svoje školovanje, diplomiravši na Filozofskom fakultetu. Počela je karijeru novinarke kao studentkinja na TV Novi Sad. Međutim, 1993. godine je otišla u Kanadu s namerom da ostane tamo, ali je ubrzo shvatila koliko joj nedostaju porodica i prijatelji u Srbiji, te se vratila. Nakon povratka, 2002. godine, počela je da radi kao novinarka na TV Pink i postala voditeljka nekih od najgledanijih emisija. Međutim, 2013. godine je odlučila da napusti novinarski posao i posveti se pisanju. Vratila se u Novi Sad, gde i danas živi.

Jelena je udata za advokata Miroslava Alimpića, s kojim ima sina Marka i kćerku Dunju. Njena deca su odrasla i podarila su joj unuke. Jelena je oduvek bila zaljubljena u modu, a njen besprekoran stil je privlačio pažnju javnosti. Nedavno je privukla pažnju i na društvenim mrežama objavivši fotografije sa odmora na kojima je nosila kupaći kostim. Pokazala je da nema problema da i kao baka prošeta plažom u kupaćem kostimu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here