U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se jedne od najpoznatijih žena na našoj javnoj sceni , a reč je o Milici Mitrović , koja je u braku sa Željkom Mitrovićem preko 25 godina . Dakle , oni su javnosti itekako dobro poznati , a pogotovo jer su stvaraoci imperije Pinka , pa su tako oni stvorili brojne projekte , kao što su Farma , Dvor , Zadruga , a koji su zabeležili izvanredne rezultate.

Tako Milicu javnost poznaje još od kada je radila kao novinarka trećg kanala , a vodila je emisiju „Da li sam te već… video?“ i „Folk top-lista“. Tako je ona nakon što je njen suprug osnovao Pink , ona je postala direktorka pomenute televizije , a onda brzo i glavna urednica „City recordsa“. Inače , ona je majka dve ćerke , Kristine i Andree , a koje je dobila u braku sa Željkom , a njih dvoje i posle toliko godina se ne odvajaju , osim kada je reč o poslovnim obavezama , a dok mediji prenose da supružnici nemaju isti muzički ukus, pa je to jedina stvar oko koje se ne slažu.

Inače , ona sa svojih 50 godina i dalje izgleda mladoliko , a od kad aje otvorila nalog na društvenim mrežama , javnost ima sve veći pristup informacijama o njenom životu. Veliku šeficu, kako je nazivaju zadrugari su kao mladu poznanici i prijatelji zvali ni manje ni više nego – Bambi. Iako je prva asocijacija na to trapavost, Milica je taj nadimak dobila zbog prelepih krupnih očiju.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here