Pevačica Maja Nikolić otvorila je vrata svog mišljenja o vernosti muškaraca tokom gostovanja u emisiji Sanje Marinković na Pink televiziji. U energičnom tonu, Maja je izrazila svoje uverenje da je veran muškarac danas retka vrsta, smatrajući da je to pitanje koje postavlja svim svojim prijateljima.

Pevačica je potkrepila svoje tvrdnje konkretnim primerom iz svog okruženja, otkrivši da ima imućnog prijatelja koji održava odnose sa tri različite žene u dve različite države. Kako je Maja izjavila, ovaj prijatelj je u skladnom braku sa ženom u jednoj državi, ima drugu ženu u susednoj državi, a u trećoj održava vezu s ljubavnicom.

Maja Nikolić je istakla da su ovi muškarci moćni, ozbiljni i ugledni ljudi, a da njihove žene znaju za ovakve aranžmane i prihvataju ih jer im je, kako je naglasila, bitno samo da muškarac obezbeđuje finansijsku sigurnost porodici. Ovim izjavama, Maja Nikolić je pokrenula debatu o savremenim odnosima, vernosti i očekivanjima u partnerskim vezama, iznoseći kontroverzne stavove koji su privukli pažnju javnosti. Maja Nikolić, dugogodišnja ličnost na domaćoj muzičkoj sceni, nije strana kontroverzama i skandalima. Njena otvorenost i direktnost u izražavanju mišljenja često su je stavljale u centar pažnje javnosti. Pored muzičke karijere, Maja nije oklevala da se izrazi i o drugim temama, čime je gradila svoj imidž nekonvencionalne i hrabre javne ličnosti.

Mnogi su je zapamtili po javnim sukobima sa kolegama, a nedavno je bila u centru pažnje nakon što je javno kritikovala Gocu Tržan. Njeno gostovanje u emisiji Sanje Marinković na Pink televiziji samo je nastavak njenog stava da iznosi kontroverzne izjave. Maja je poznata i po sklonosti ka otkrivanju ličnih detalja iz svog života, što je još jedan razlog zašto privlači pažnju medija. Otvaranje vrata svog privatnog života, uključujući i pomenuti primer o imućnom prijatelju sa tri partnerke u različitim državama, samo je jedan od primera njenog neustrašivog pristupa iznošenju ličnih iskustava.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here