Proteklih godina, sin Goce Božinovske, Mirko Šijan, bio je uzrok zabrinutosti svojoj majci zbog svojih neuzornih navika i ponašanja. Mirko je bio sklon tulumarenju, nije imao stalno zanimanje i često je menjao ljubavne partnere, stavljajući svoje uživanje iznad svega ostalog. Međutim, sve se promenilo nakon što je upoznao Bojanu, što je imalo pozitivan uticaj na njegov život. Postao je odan suprug, otac i uzoran sin. Popularna pevačica Goca Božinovska usmerila je svoju pažnju i ljubav prema unucima i bila spremna učiniti sve za njih.

Mirko i Bojana dobili su svoje prvo dete, sina Zorana, 2021. godine, a ove godine, na Gocin rođendan, stigao im je drugi sin, Vukan. Ovo je donelo radost i promene u Mirkovom životu. Iako je bilo izazovno s obzirom na mala deca, nisu se oklevali, već su odlučili napustiti Beograd i preseliti se na crnogorsko primorje. Iako su Goci ponudili pomoć u čuvanju unuka, Mirko i Bojana su želeli preuzeti odgovornost i suočiti se s izazovima sami.

Goca Božinovska, koja je navikla na prisustvo svojih unuka, sada se oseća usamljeno u praznoj kući i tišini. Međutim, Mirko joj redovno šalje slike njihovog vremena na moru kako bi je držao u toku.

Iako je Mirko poznat po svojim navikama opijanja, Goca ga ne krivi za njegovo ponašanje, ali se ponekad svađa s njim i brine za njega. Pokušava mu pomoći da ne pretjera kad pije, a i sama je naučila vrednost štednje i odgovornog trošenja tokom svog života. Smatra da je važno decu naučiti kako upravljati životom i ceniti svaki dinar. Ohrabruje ih da budu odgovorni, ali i da uživaju u životu u skladu sa svojim mogućnostima. Goca ostaje njihova vodilja kad god trebaju savet ili pomoć.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here