Pjevačica i poznati tekstopisac Leontina , devedesetih godina je bila na vrhuncu svoje karijere , i danas jako rijetko imamo priliku da je vidimo , jer se povukla sa javne scene , te se posvetila radu sa djecom , jer je završila muzičku akademiju , smijer pedagoški . U jednom interviju koji je dala za medije je istakla da je kada je bila najviše popularna ona financijski jedva sklapala kralj sa kraljem.

 

 

Leontina je tada rekla da je najsiromašnija bila kao dens pjevačica jer je tada trebalo mnogo novca za garderobu da bi se snimio kvalitetan spot. Ona je u to vrijeme živjela kao podstabnar u iznajmljenom stanu , te je dolazilla u sittuaciju da ne može da plati ni kiriju , a ljudi su mislili da ona uživa u luksuzu ..

 

 

U privatnom ljubavnom životu , Leontina nije imala mnogo sreće , a prvo su je povezivali sa pjevačem Željkom Joksimovvićem ,a poslije se špekulisalo da je Marko Milošević bio ludo zaljubljen u nju. Leontina je bila udata za violinistu Filipa Plata , a prije udaje se zabavljala s njim samo tri mjeseca . Godinu dana nakon vjenčanja su dobili kćerku Luciju , ali su ubrzo su se razveli . Leontina je nakon razvoda izjavila da ona ima problem sa udajom jer ne može sa jednim čovjekom da provede cijeli život . Leontina je sa Fiklipom ostala u dobrim odnosima i zajedno brinu o svojoj kćerki koja na taj način ni ne osjeća da su njeni roditelji razvedeni . Filip se ponovo oženio sa Mašom sa kojom ima sina , a sada očekuje i drugo dijete . U vrijeme pandemije počeo je novi biznis , a to je prodaja pita.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here