Jelka u domu Sofije Milošević odiše bajkovitom atmosferom. Sofija i njen suprug Luka Jović su svoj dom prilagodili za svoju decu, a cela novogodišnja dekoracija je vesela i privlačna, upravo onakva kakvu deca vole. Prelepa i visoka jelka je ukrašena raznovrsnim ukrasima, u duhu prazničnog raspoloženja. Na jelki Sofije Milošević nalaze se olovni vojnici, čarobne vrteške, zlatne šišarke, polarni medvedići i raznovrsni ukrasi, stvarajući dojam da je jelka zaista iz neke bajke. Popularna manekenka i dizajnerka podelila je nekoliko slika iz svog doma na svom Instagram profilu, prikazujući delić porodične novogodišnje euforije. Njeni sinovi Aleksej i Teodor oduševljeno su posmatrali prelepu jelku smeštenu u poseban deo dnevnog boravka.

 

 

Sreću i oduševljenje najbolje dočaravaju slike na kojima dodiruju i igraju se s ukrasima, s posebnim naglaskom na prazničnu dekoraciju ispod jelke. Pošto je poznata manekenka sa porodicom prošle godine preselila u svoj novi dom, a sada proslavlja drugu godinu praznike tamo, Sofija je odlučila da obraduje svoje mališane i stvori poseban doživljaj tokom praznične sezone. Zato je jelka pažljivo ukrašena crveno-belih kuglama, lilihipima, kućicama od medenjaka i raskošnim crvenim cvetovima, stvarajući luksuzan izgled. Fudbaler Luka Jović i manekenka Sofija Milošević planiraju izreći sudbonosno “da” sledeće godine, a ceremonija će se održati na dve lokacije, u intimnom ambijentu na jezeru Komo u Italiji, u krugu najbliže porodice i prijatelja, dok će u Beogradu organizovati pravu svadbu u jednom elitnom restoranu, uz poštovanje svih tradicionalnih običaja.

 

 

Sofija i Luka su roditelji dvoje dece, Alekseja, koji je rođen u septembru 2020. godine, i Teodora, koji je došao na svet godinu i po dana kasnije. Sofija je ranije izjavila da bi volela da prošire porodicu, ali trenutno želi da posveti više pažnje sebi i svojim sinovima. Kada dođe pravo vreme, izrazila je želju da rodi devojčicu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here