Dugo očekivani dolazak ljeta postao je očigledan, s obiljem objava na društvenim mrežama koje prikazuju ljude koji kreću na godišnje odmore ili su u sredini planiranja ljetnih izleta. S visokim temperaturama, ljudi teže udobnoj i prozračnoj odjeći, što rezultira mnoštvom zadivljujućih modnih kombinacija koje krase ulice naših gradskih središta. Nedavno, poznata dizajnerica Verica Rakočević predstavila je svoje modne izbore za ovu sezonu, ističući trend kratkih hlačica kao dominirajući stil. Podijelila je oduševljujuće fotografije na svojim društvenim medijskim profilima, što je donijelo brzo i široko obožavanje publike.

S dolaskom vrućih ljetnih dana, Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević napustili su Avale i zaputili se na more. Pratitelji Veljka na Instagramu mogli su svjedočiti pravoj ekstazi koju slavni par doživljava u primorskom okruženju. Posebno su ženski članovi pratiteljstva iznijeli svoje mišljenje o fotografiji Veljka pored bazena.

Iako se vidi samo gornji dio njegovog tijela zbog vode, Verica Rakočević, opušteno skupljajući kosu u rep, baca pogled na beskrajno plavo prostranstvo dok stoji uz supruga. Na drugoj fotografiji koju je podijelio, izgleda kao da je suočen s nekim vlastitim poteškoćama. Privukao je pažnju žena, a njegova supruga mu je među prvima odgovorila veselim “Zdravo!”.

Jason Momoa, glumac poznat po ulogama u filmovima poput “Aquaman” i “Igra prijestolja”, podsjetio je Vericu na njenog supruga, na što je ona šaljivo odgovorila uspoređujući ih i koristeći emotikone srca. Veljko je na njen komentar duhovito odgovorio: “Da, to sam ja”. Čini se da uživa u usporedbi s markantnim glumcem iz holivudske industrije. Unatoč brojnim komplimentima koje je Veljko primio, nemoguće je zanemariti činjenicu da Verica Rakočević, u kupaćem kostimu, izgleda još spektakularnije od njega. U svojoj sedamdeset i petoj godini, Verica Rakočević zrači besprijekornom ljepotom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here