Popularna pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je prije trinaest godina objavila duetsku pjesmu sa Oliverom Mandićem koji nosi naziv „Vrijeme za ljubav ističe“. Ova pjesma je vremenom postala ogromni hit , a iste godine je snimljen i spot za pomenutu pjesmu , ali ipak do danas nije ugledao svjetlost dana.

 

 

Ceca je za potrebe spota , poput pravog profesionalca odlučila da ispuni sve zamisli redatelja , pa je pristala da se pojavi ćelava. Naravno , nije obrijala glavu , već joj je preko kose navučena posebna maska. U to vrijeme je bio objavljen tizer za ovu pjesmu , pa je publika imala priliku da vidi mali dio onoga što su snimili u spotu , te su svi iščekivali momenat kada će spot biti objavljen.

 

 

Jednom prilikom su novinari upitali Olivera kada će spot biti objavljen .Naime , i nakon trinaest godina spot se nije objavio , jer Oliver Mandić nije zadovoljan kako je ispao. Inače mnogi fanovi folk dive koji znaju napamet svaki nje hit , ne znaju da joj je „Beograd“ poklonio Dino Merlin , da su „Kukavicu“ odbile mnoge pjevačice , a da je „Idi dok si mlad“ bila namjenjena Vesni Zmijanac , dok riječ „didule“ nije htjela da otpjeva.
Ceca je izgradila veoma uspješnu karijeru , njeni hitovi sa početka karijere se i danas rado slušaju. Ceca se sada malo više posvetila porodici , a poznato je da je nedavno postala baka po drugi put , a na jesen će postati i po treći put. Naime , njena kćerka Anastasija e u drugom stanju i očekuje djevojčicu , što je Cecu posebno obradovalo , s obzirom da ima dva unuka .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here