Djevojke vrlo često vole da ismijavaju momke , kak se bore sa njihovim brushalterima , pa njihovo im skidanje traje najmanje pola saa . Naime , istina je sljedeća , i većina djevojaka se bori sa ovim zadatkom.Britani Paknet je djevojka koja je sasvim slučajno otkrila kako se grudnjak zaista namješta , i cijeli internet je poludio.Kada su mnoge žene vidjele , nije im bilo jasno , kako su cijelo vrijeme pogrešno nosile grudnjak.

 

 

Ako ste nekada imale problem , oko oblačenja grudnjaka ujutro dok žuririte na posao. Britani je naime , dobila detaljno upustvo na etiketi grudnjaka. Tamo piše da bi grudnjak prvo trebali staviti na tijelo , a zatim namjestiti veličinu koja vam odgovara , prva , druga ili treća kopča na leđima. Tada se grudi upakuju u korpe , pa tek onda se navlače i podešavaju brtele. Dobro bi vam došlo i da malo poskočite kako bi grudi lijepo bile upakovane.

 

 

Ono što je jako bitno jeste smanjivati dužinu brtela , svakog mjeseca , da bi se grudnjak ispravno nosio. Većina žena nose grudnjak koji im je prevelik. Tkanina grudnjaka je elastična i vremenom se raširi. Ako se otpočetka nosi na najmanjoj kukici , vrlo je moguće da će upravo to produžiti vijek trajanja grudnjaka. Mnoge žene su zahvalne Britani , što im je konačno pokazala pravu stvar. Ona je također dodala da jedan te isti grudnjak nebi trebalo nositi dva dana . Čak je rekla da ne nosimo iste cipele stalno a kamo li da nosimo grudnjak koji je odmah na našoj koži i tako upija znoj , pa može doći do neugodog mirisa , a znamo da nijeda žena to nebi voljela.

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here