Megan Markle i princ Harry, vojvoda od Sussexa, aktivno su podržali Svjetski dan mentalnog zdravlja 10. listopada sudjelovanjem u vođenoj meditaciji u školi u New Yorku. Njihova svakodnevna predanost promicanju svijesti o mentalnom zdravlju i pružanju podrške osobama koje se suočavaju s tim izazovima postala je ključna tema njihove javne prisutnosti. Osim toga, Megan je otvoreno izrazila svoju zabrinutost za budućnost svoje djece i njezinu ulogu majke u ovom teškom svijetu.

U meditaciji su istaknuli važnost brige o vlastitom mentalnom zdravlju i pronalaženju ravnoteže u životu. Iako su njihovi dani ispunjeni brojnim obvezama, Megan i Harry istaknuli su nužnost brige o sebi kako bi bili što bolji roditelji i partneri. Nedavno je primijećeno da se Megan suočava s drastičnim gubitkom kilograma, što je zabrinulo njezine najbliže. Njezin gubitak kilograma, potvrđen od strane nutricionista, rezultat je stresa i pritiska s kojima se suočava kao javna osoba i kao majka. Tijekom teških trenutaka u svom životu, posebice nakon trudnoće i rođenja djece, Megan je otvoreno razgovarala o svojim problemima s tjelesnom težinom i tjeskobom.

Tijekom 2018. godine, nakon svoje trudnoće sa sinom Archiejem, Megan je doživjela duboku krizu i suicidalne misli zbog konstantnih napada i zlostavljanja u medijima. Ovo je iskustvo dovelo do njezine odluke s princem Harryjem da se odrekne svojih kraljevskih dužnosti kako bi zaštitili svoje mentalno zdravlje i obitelj.

Megan i Harry trenutno brinu o svojoj djeci, 4-godišnjem Archieju i 2-godišnjoj Lili, dok se suočavaju s izazovima javnih obveza. Njihov stil života i medijska pažnja na njih odražavaju se na njezin fizički izgled, a njezin trenutačni gubitak kilograma izazvao je zabrinutost njezinih najbližih i stručnjaka. Fluktuacije tjelesne težine često su povezane s teškim emocionalnim iskustvima i stresom, a Harryjeva vlastita iskustva s mentalnim zdravljem čine ga posebno osjetljivim na znakove problema s Meganinim mentalnim zdravljem. U nastojanju da joj pomogne, princ Harry razmišlja o promjeni okoline i preseljenju bliže Londonu kako bi joj pružio potporu i sigurnost. Njegova prioritetna briga je Meganino sreća i blagostanje, a obitelj ostaje na prvom mjestu u njihovim životima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here