Suzana Mančić je, od trenutka kada se pojavila na javnoj sceni, bila sinonim za lepotu i ženstvenost. Kako je sama priznala, muškarci su bili očarani njenim prisustvom. Ipak, nije uspela sačuvati svoj brak – razvod Suzane Mančić postao je neizbežan. “Loto devojka” se udala iz velike ljubavi, ali venčanje je pratilo niz nepovoljnih okolnosti. “Često se sjećam niza nezgoda koje su nas zadesile prije samog vjenčanja. Mladoženja je slomio nogu dve nedelje pre svadbe, a doktor Sloba Ivanović mu je na dan venčanja skinuo gips u kadi našeg kupatila. Zatim je moj otac pao niz stepenice dok je nosio svadbenu tortu i završio u Hitnoj. Bez obzira na sve ove nevolje, to je ipak bilo veselje koje ćemo dugo pamtiti” – ispričala je za „Informer” Suzana, koja se prvi put udala 1989. godine za Nebojšu Kunića, s kojim je dobila ćerke Teodoru i Nataliju.

 

 

Naknadno je otkrila da ju je suprug ponižavao tvrdnjama da više nije ni lepa ni mlada, iako je tek zakoračila u četrdesete, te da niko osim njega ne bi bio zainteresovan za nju. Razvela se od muzičara nakon osam godina braka, ali priznaje da je preispitivala svoju odluku. Ipak, nikada nije osećala kajanje. Sada je otkrila da su imali problema zbog njene odluke da se fotografiše za „Plejboj”.”To je bila moja prva ponuda, iako sam mogla dobiti dobar honorar, bila sam stidljiva i imala sam dvoje dece. Međutim, kasnije se pojavio srpski „Plejboj”, a urednica Duška Jovanić znala je kako da me ubedi. Rekla mi je: „Samo posebne žene pomeraju granice, samo one pametne i hrabre”.

 

 

Pronašla sam se u tome, ponosim se time i smatram da sam „Plejboju” pružila ono što mu je bilo potrebno. Fotografisanje je bilo sofisticirano i umetničko, a ekipa je bila divna, iako mi se naslovna strana nije svidela, bila je nekako sivkasta” – ispričala je Suzana za 24 sata.hr i objasnila kako je porodica reagovala na tu njenu odluku. “Skandal je bio strašan. Muž nije razgovarao sa mnom pet dana. Već mi je prethodno najavio, kada bismo diskutovali o toj temi, da će se razvesti. Bili smo na odmoru kada je izdanje izašlo, i tada sam pozvala majku da zamolim rođaku da ga kupi. Moja majka je bila šokirana jer nisam nikome ranije pomenula to. Kasnije me pozvala i rekla: “Lilice, ja se ponosim tobom.” Njena podrška mi je oduvek bila od najveće važnosti.” Suzana se drugi put udala 2018. godine za dugogodišnjeg partnera Simeona Ocomokosa.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here