Severina Vučković, koja broji 51 godinu, očito ima posebnu privlačnost prema ljetovanju na jahtama, što i ne iznenađuje budući da dolazi iz Splita, obalnog grada u Hrvatskoj. U ovoj sezoni, poznata pjevačica pronašla je način da uskladi svoj posao i zadovoljstvo. Nakon rastave od Igora Kojića, koji ima 36 godina, izbjegavala je javne izlaske sa novim partnerima i putem društvenih mreža naglašavala kako je sretna kao samostalna osoba. Međutim, nedavno je primećena u društvu poznatog zavodnika Nika Saveljića, starog 53 godine. Dvije osobe su viđene zajedno 7. avgusta kako putuju po Korčuli. Nakon što su usidrili svoju jahtu u blizini, posjetili su lokal i naručili piće. Kasnije im se pridružila i još jedna bliska prijateljica.

Iako se Severina trudila ostati neprimjetna, teško ju je bilo prepoznati, no s obzirom na to da je otok pun stranih turista, nije privukla posebnu pažnju. Njihovo dobro raspoloženje bilo je vidljivo kako su zajedno uživali u prijatnim trenucima tokom dana. Severina je nosila svijetloplavu košulju-haljinu, dok je Saveljić odabrao bijelu majicu. Prema izvoru s istog mjesta, u jednom trenutku im se pridružila i plavokosa žena. Vrijeme koje su provodili zajedno i trajanje njihovog prijateljstva ostaje nepoznato. Saveljić je svoje ljeto proveo u Crnoj Gori, gdje su ga očevici nekoliko puta vidjeli kako večera u Tivtu, sam ili u društvu starije žene. Unatoč nastojanjima novinara da stupe u kontakt s njim i saznaju više o njegovoj vezi s hrvatskom glazbenom zvijezdom, svi pokušaji su bili uzaludni jer su njegovi pozivi i poruke blokirani nakon skandala.

Saveljić je bio uključen u skandal u prosincu 2021. godine kada je otkriveno da ga je poznati košarkaš Vlade Divac fizički napao u restoranu Dejana Bodiroge na Vračaru. Rasprava je izbila nakon što je Petra Divac, kći NBA zvijezde, optužila Saveljića da joj šalje neprimjerene poruke putem Instagrama i udvara joj se. Te optužbe je kasnije potvrdila i sama Petra na društvenim mrežama.

Unatoč svemu, Severinin menadžer je osporio tvrdnje da je ove godine bila viđena na jahti u Korčuli i naglasio da nije bila sama niti u društvu dotične osobe. Iz svega navedenog, jasno je da situacija nije jednostavna i da su informacije kontradiktorne, a slike koje je Kurir pronašao potvrđuju teze koje su se pojavile u medijima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here