Verdin Jevrić je nasljednik talenta i slavnog oca, Ekrema Jevrića, čiji je smisao za zabavu i glazbeni talent ostavio dubok trag u svijetu show businessa Balkana. Nasljedstvo svog oca prepoznaje u mnogočemu, ali isto tako ima vlastiti identitet i strast prema sportu te zdravom načinu života. Odrastajući u medijima, Verdin je naučio kako balansirati između svoje privatnosti i medijske pažnje. Verdinova privlačnost i impresivan izgled postali su prepoznatljivi, što ga čini privlačnom figurom na društvenim mrežama i među ženama. Dok mnogi cijene njegovu impozantnu figuru, Verdin ostaje skroman i posvećen svojoj rutini vježbanja, koja uključuje redovite posjete teretani i sportskim aktivnostima.

Trenutno je zaposlen u zaštitarskoj industriji u New Yorku, što mu omogućava stabilnu karijeru i sigurnu budućnost. Iako njegov emotivni status ostaje tajanstven, njegove objave na društvenim mrežama sugeriraju da uživa u popularnosti među ženama, ali također zadržava svoju privatnost.

Osim što je strastveni korisnik društvenih mreža, Verdin Jevrić također dijeli svoju strast prema sportu i aktivnostima na svojim profilima. Golf, bejzbol i pecanje samo su neki od sportova koje voli prakticirati. Također uživa u luksuznim automobilima i provodi vrijeme s prijateljima.

Unatoč svemu, nije zaboravio svoje korijene i naslijeđe svog oca Ekrema Jevrića, koji je ostavio neizbrisiv trag u svijetu zabave i ostao zapamćen po svojim pjesmama i sudjelovanju u reality showu “Farma”. Ekremova iznenadna smrt 2016. godine ostavila je dubok trag u obitelji Jevrić, a supruga Igbala je preuzela odgovornost za brigu o njihovoj djeci nakon tog tragičnog gubitka. Igbala je ostala vjerna svojoj obitelji i djeci te se očito suočila s brojnim izazovima i teškoćama nakon smrti svog supruga. Unatoč tračevima i glasinama, Igbala je jasno izrazila svoju predanost odgoju svoje djece, a njezin primarni fokus ostaje na njihovom blagostanju. Njihova obitelj i dalje prolazi kroz proces tuge i prilagođavanja, a podrška i ljubav koju pružaju jedno drugome pomažu im da zajedno prebrode teške trenutke.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here