Unatoč svojem oštećenju vida, Baba Vangina preciznost u predviđanju budućih događaja donijela joj je svjetsku slavu i poštovanje, čineći njezina proročanstva izvorom zabrinutosti i intrige. Proročanstva su također bacila mračnu sjenu na Europu, šireći valove straha diljem kontinenta. Kao što možemo vidjeti planeta sve više i više ide u pogrešnom smjeru, očigledno da se neke stvari dešavaju prema babi Vangi.

Kako se 2024. godina približava, svijet zadržava dah i s tjeskobom iščekuje ishod Baba Vanginih proročanstava. Hoće li se njezine predviđene događaje ostvariti, potencijalno gurajući Putina i Europu u noćnu moru neviđenih razmjera? Ili će čovječanstvo pronaći način da spriječi ove mračne događaje, dokazujući da naša kolektivna volja može nadvladati čak i najstrašnije vizije budućnosti?

Prema izvješćima, slavna slijepa proročica Baba Vanga navodno je predvidjela niz proročkih vizija koje detaljno opisuju nekoliko izvanrednih događaja koji će se dogoditi 2024. godine. Smatra se da Baba Vanga, poznata kao ‘Nostradamus Balkana’, posjeduje izvanredne sposobnosti predviđanja budućih događaja. Legenda kaže da su njezine izvanredne psihičke moći potekle iz traumatičnog djetinjstva kad je izgubila vid usred razorne oluje.

Prema izvješćima, imala je precizna predviđanja o značajnim događajima poput katastrofe u Černobilu, prerane smrti princeze Diane pa čak i konačnog raspada Sovjetskog Saveza. Preminula je 1996. godine u dobi od 84 godine. Britanski list “Mirror” sastavio je opsežan popis od sedam njezinih predviđanja za 2024. godinu. Međutim, postoje znatne debate i skeptičnost oko njezinih predviđanja, a neki tvrde da su joj mnoge izjave nepravedno pripisane, a također da ova navodna predviđanja možda nisu točno shvaćena ili interpretirana. Pored ovih alarmantnih predviđanja, Baba Vanga je također iznijela jezive prognoze o eskalaciji terorističkih prijetnji u Europi.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here