Vukica Vučurević bila je među najimućnijim ženama u Srbiji, a njezin glavni cilj u životu bio je posvetiti se vlastitim užicima. Vukica Vučurević, naslednica pokojnog Mirka Vučurevića, koji je bio fudbaler i poslovni čovek, dobila je u nasleđe očevu imovinu, uključujući fudbalski klub “Banat” u Zrenjaninu i prestižnu fabriku satova “Nivada” u Švajcarskoj. Kao rezultat toga, postala je jedna od najimućnijih žena u Srbiji. Privukla je pažnju javnosti kada je dozvolila kamerama hrvatske televizije pristup svojoj rezidenciji. Međutim, kasnije su se pojavile optužbe koje sugerišu da je prokockala svoje bogatstvo na luksuzna putovanja, skupoceni nakit, visokokvalitetnu odeću, kao i tim spremačica i kuvara. Pred Novu godinu, otkrila je sjajnu raskoš svoje nove vile, koja je neopisivo grandiozna. Trudila se obavestiti nove članove svoje porodice o tome da i dalje živi s velikim entuzijazmom, iako je potrošila značajan deo očevog bogatstva. Iz brige za sigurnost svoje majke, odlučila sam se suzdržati od deljenja bilo kakvih slika kuće na društvenim mrežama.

 

 

 

 

Navodno je izvadila svu elegantnu opremu iz dedinjske vile. Osim toga, čini se da su joj mogućnosti ove godine ograničene, ali ostaje šarmantna žena kojoj je lično dotjerivanje prioritet. Mediji su joj zbog upečatljive lepote dali nadimak “Srpski šerounski kamen”, a ranije je otkrila da je velelepnu zgradu na Dedinju dizajnirao svetski priznati arhitekta s namerom da zrači glamuroznom aurom. “Volim raskošne i ekstravagantne domove, i srećom, imam sredstva da ih nabavim. Kuća odražava moju individualnost. Kako ja gledam u nju, tako i moja kuća”, izjavila je Vukica u intervjuu za “Blic”.U međuvremenu, pojavili su se oglasi u kojima se Vukičina vila može iznajmiti po ceni od 1.000 evra dnevno. Zanimljivo je da su kontakt informacije i ime vlasnika vezani za ovu nekretninu promenjeni, izazivajući nagađanja da je možda prodala svoju raskošnu rezidenciju. Nadalje, unutrašnjost vile je prošla kroz potpunu transformaciju, čineći je gotovo neprepoznatljivom.Kada je reč o kupovini, nikada ne izlazim iz kuće bez najmanje 30.000 evra u džepu. Fascinantno je koliko danas može koštati bunda. Moje odrastanje je, međutim, bilo sasvim drugačije jer me je otac uvek učio da cenim, ali ne i da kupujem. Ipak, on je na kraju popustio i počeo mi davati izdašne svote novca. Od 15. godine sam se posvetila kupovini luksuznih brendova, a otac mi nikada nije postavljao nikakva ograničenja. Omiljene destinacije za šoping su mi Milano i Ženeva, a ponekad čak i Pariz.

 

 

 

Ovo otkriće je došlo tokom televizijskog pojavljivanja, gde sam s ponosom pokazala prekrasnu bundu od činčile iz svoje opsežne garderobe. Kada je napunila 18 godina, izrazila je zahvalnost svom ocu na poklonu glisera. Tada je počela tražiti svoj prvi automobil i od tada se uvijek vozi najnovijim modelom Mercedesa. Ne pristajem na kompromise u bilo kojem aspektu života, jer uživam u potpunom luksuzu. Naglašava da se njezina svakodnevna iskustva neprestano mijenjaju, uživajući u brojnim privilegijama kao članica pažljivo odabrane grupe klijenata. Njezin život je stalna dinamika, gdje svaki dan donosi jedinstveno iskustvo. U slobodno vrijeme uživa u kupovini i posjećivanju prestižnih modnih revija poznatih brendova poput “Dior” i “Gucci”. Kao članica ekskluzivne klijentele, uživa u privilegijama koje pruža ta pozicija. Unatoč tom luksuznom životnom stilu, Vukica je bez muke prešla u strast za kuhanjem i vođenjem domaćinstva. Iako ne pokazuje interes za kućanske poslove i ima averziju prema kuhanju, naglašava svoju sreću što nikada nije morala to raditi. Bez obzira na tu averziju, provodi svoje vrijeme u kupovini odjeće i planiranju putovanja. Osvrćući se na tragedije koje je doživjela, ističe da su te duboke gubitke pretrpjele obje njezine roditelje, ali uprkos tome, naglašava svoju neovisnost i samopouzdanje tokom intervjua.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here