Jelena Karleuša, jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, privlači pažnju javnosti ne samo svojom muzikom već i kontroverznim ponašanjem i izjavama na društvenim mrežama. Iako već neko vreme nije snimila nove pesme, mediji je svakodnevno prate zbog skandala koje je izazvala. Na društvenim mrežama, bez ustručavanja, iznosi svoje mišljenje o svim aktuelnim temama, što je često vodi u sukobe s drugim poznatim ličnostima, poput Ceci Ražnatović, s kojom je već nekoliko puta završavala na sudu.

Međutim, iza ove javne slike, Jelena je bila duboko vezana za svoju porodicu. Smrt njene majke, poznate novinarke Divne, ostavila je veliki trag na nju. Divna je bila bliska sa mnogim estradnim zvezdama, a posebno je bila prijateljica s pevačem Jašarom Ahmedovskim. U vreme inflacije devedesetih godina, Divna je radila kao radijska voditeljka s minimalnom platom od samo dve marke, jedva preživljavajući kao većina tadašnjih građana Srbije.

Jašar je u jednoj emisiji ispričao anegdotu kako je Jelena, tada tinejdžerka, divno svirala i pevala, pa joj je umesto da joj kupi čokoladu, dao nešto novca. Nakon toga, Jelena se oglasila na Instagramu i otkrila da je od Jašara tada dobila 500 maraka i nazvala ga “kraljem”. To je bio njen prvi “honorar”, kako ga ona naziva, i to je ostalo u njenom sećanju kao poseban trenutak.

Iako je Jelena često u žiži javnosti zbog kontraverzi, između njenih skandala i iskrenih momenata iz privatnog života, ostaje popularna i intrigantna ličnost, koja zauzima posebno mesto u svetu muzike na Balkanu. Zna se da je ona uvijek iskrena, da kaže sve što misli i da se ne plaši nikoga. Što na umu to na drumu, tako to radi Jelena Karleuša.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here