U nastavku dašanjeg članka govorit ćemo o novostima koje nam dolaze iz sveta poznatih , pa ćemo tako da se dotaknemo popularne pevačice Jelene Karleuše , a koja je javnosti itekako zanimljiva . Naime , ona je neko ko inače i sam od sebe daje novinarima materijala za komentarisanje , pa je često krivac za brojne skandale koji je prate.

Naime , kako ne sumnjamo da ste upućeni , ona je pre nekoliko godina ostala bez svoje jedine i najveće podrške u životu , a reč je o tome da joj je preminula majka , Divna , a od čijeg odlaska se Jelena nikada nije oporavila , te je jednostavno morala da nauči da živi sa tom prazninom u svom životu . Naime , ona je bila jako poznata te cenjena javna ličnost , te je bila prijatelj sa brojnim ličnostima sa javne scene , a među kojima je pevač Jašar Ahmedovski , pa je i sam apevačica otkrila kako je njoj pjevač dao 500 maraka kada je ona bila tinejdžerka.

On je gostovao u jednoj emisiji i tada je otkrio da je jednom prilikom čuo Jelenu kako svira flautu, pa je rekao: “Stvarno je lepo svirala. I sad moram da kupim čokoladu, ja sam dao neke parice. Drago mi je da je Jelena uspela u svojoj karijeri”, rekao je on, a ove njegove riječi vratile su Jelenu u te dane pa je ona osjetila potrebu da se oglasi na svom Instagram nalogu gdje je napisala: Ovaj kralj od čoveka mi je dao 500 maraka tada. U tom momentu plata moje mame je bila dve marke i jako smo težko živele! Tako da je moj prvi muzički honorar bio sa 10 godina, za sviranje pesme “Jagnje moje malo”. Hvala Jašaru i hvala Goranu za ovaj intervju”, napisala je ona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here