Tea je svoj muzički put započela davne 2013. godine kada se pridružila popularnom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”. Već tada je njen nevjerojatan talenat i privlačna osobnost osvojili žiri i publiku, stavljajući je u sam vrh pozornosti. Od tog trenutka, njena muzička karijera je krenula uzlaznom putanjom, jer je nastavila oduševljavati publiku svojim snažnim glasom i jedinstvenim stilom. Kroz godine, njezina popularnost je rasla, a Tea je postala poznato ime u glazbenoj industriji, zaslužujući respekt i divljenje od strane obožavatelja i kolega glazbenika.

Unatoč svojim impresivnim uspjesima, Tea je ostala skromna i predana svojoj umjetnosti, uvijek težeći za daljnjim usavršavanjem i razvojem kao umjetnica. Njen prvi singl objavljen je 2014. godine, označavajući početak njene profesionalne glazbene karijere. Taj prvi singl odmah je postigao uspjeh, potičući je da se posveti daljnjem istraživanju glazbenog svijeta. Tijekom vremena, Tea je izdala mnoge hitove koji su osvojili srca slušatelja diljem svijeta. Naposljetku, 2022. godine predstavila je svoj dugo očekivani album “Balkania”, koji je izazvao oduševljenje njezinih obožavatelja i glazbenih kritičara.

Među izdvojenim pjesmama s albuma istaknule su se numere poput “Balkanija”, “Boy boy”, “Neka pati” i “Dva i dva”. Tijekom svoje karijere, ova izvanredna izvođačica konstantno je održavala svoj status jednog od najtraženijih zabavljača u glazbenoj industriji. Samo u 2022. godini, održala je preko 250 nastupa, što svjedoči o njezinoj ogromnoj popularnosti. Tea je istaknula da joj veličina publike nije bitna jer uživa u pjevanju bez obzira radi li za jednu osobu ili za veliku publiku.

Kako god bilo Tea je ostvarila veliki uspjeh a izgled se svakako mjenja s godinama, tako da ako žena može da radi na sebi bolje da poradi. I sama će se osjećati bolje.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here