Seka Sablić je jedna od najpoznatijih glumica na ovim prostorima s više od 50 godina prisutnosti na glumačkoj sceni. No, njezin talent nije samo u glumi, već i u majčinstvu i podršci koju pruža svom sinu Stefanu, koji je izrazio želju da postane režiser. Seka je uvijek bila tu za svog sina, pružajući mu savjete i kritike, osobito u osobnim stvarima. Iako je sada odrastao, oženjen i otac, njihova interakcija i dalje su dio njihovog odnosa.

Sekina stroga pravila i odgoj suvremenog i odgovornog sina oblikovali su obitelj Sablić. Seka je otvoreno priznala svoju strogoću, posebno dok je samohrano odgajala Stefana u teškim vremenima inflacije i drugih izazova.

Sada, Seka uživa u svojoj ulozi bake i s unukom provodi dragocjeno vrijeme. Često zajedno idu u kazalište i kino, a njihova obitelj planira godišnji odmor na obali Crne Gore, gdje Seka već godinama posjeduje imanje. Lokalni mještani su upoznati s njenim prisustvom, a iako je poznata kao vješta vozačica, ponekad prekorači brzinu ili napravi manji prekršaj, što rezultira zaustavljanjem i kaznom.

Seka je u svojoj emisiji “Na kavi s…” podijelila zabavnu anegdotu s crnogorskom policijom, opisujući susret s prometnim prekršajem. Naime, ovaj put je njen sin Stefan bio za volanom, a Seka je duhovito opisala kako je uspjela zaustaviti policajca koji im je pokušao izreći kaznu. Njezin šarm i humor su nasmijali publiku, što je vještina koju je razvijala tijekom godina kroz svoje izvedbe u predstavama, TV serijama i filmovima. Iako je Seka jedna od najtraženijih glumica, često odbija brojne projekte zbog želje da provede više vremena sa svojom obitelji i ostvari mirovinu. Unatoč tome, i dalje je aktivna na glumačkoj sceni, a trenutno je možete vidjeti u filmu “Munje 2”. Također, uskoro slijedi premijera nove sezone serije “Dug do mora” u kojoj će Seka imati zapaženu ulogu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here