Danas se na žarkovačkoj tržnici odvijala iznimno napeta situacija. Prema dostupnim izvješćima, nepoznati lopov je upao u trgovinu s namjerom da ukrade razne namirnice. Zaštitar zgrade je postao sumnjičav prema tom muškarcu i odlučio ga je pažljivo pratiti. Tada je situacija brzo eskalirala, a zatečeni mladić nam je podijelio detalje ovog dramatičnog događaja.

On je objasnio da je priskočio u pomoć zaštitara nakon što je napadnut od strane lopova te kako bi ih obojicu zaštitio, morao je “nokautirati” lopova. Tijekom događaja, on i njegova supruga bili su u sredini kupovine te su svjedočili čitavom incidentu. Lopov je pokušao ukrasti različite namirnice, uključujući kavu, i skrio ih u svoje donje rublje, što su primijetili svjedoci.

Stariji zaštitar pokušao je zadržati lopova i potaknuti ga da preda ukradene stvari kako bi se izbjegle komplikacije. Međutim, lopov je nasilno reagirao i fizički napao zaštitara, što je rezultiralo njegovim gubitkom svijesti. Mladić koji je svjedočio pljački brzo je pritekao u pomoć prije dolaska policije, a fotografije koje su priložene pokazuju da je lopov zadobio ozljede tijekom sukoba. Nakon incidenta, mladić je dao izjavu u policijskoj postaji, što je rezultiralo privođenjem počinitelja.

Nažalost, ovaj slučaj nije izoliran, jer su se slični incidenti događali i nedavno u Novom Beogradu. Ondje je osumnjičeni B.K. (35) privremeno priveden zbog sumnje da je počinio nedopuštene spolne radnje nad maloljetnom osobom. Tužiteljstvo je predložilo pritvor osumnjičeniku zbog straha da bi mogao ometati istragu utjecajem na svjedoke i da bi mogao ponoviti slična kaznena djela. Ovaj slučaj jasno ukazuje na potrebu održavanja sigurnosti i reda u zajednici te nužnost suradnje građana i vlasti kako bi se osigurala zaštita svih građana.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here