Bogdan Srejović i Ceca Ražnatović već su gotovo godinu dana u ljubavnoj vezi, a nedavno su odlučili da svoju vezu učine javnom, što je izazvalo mnogo pažnje i interesovanja javnosti. Ova odluka da se javno izjasne o svojoj vezi svakako govori o ozbiljnosti njihove romansi. Međutim, nedavno su doživjeli neočekivan prekid, što je iznenadilo mnoge, s obzirom na njihovu raniju javnu izjavu o ljubavi. Unatoč tom prekidu, par je odlučio da ostanu bliski prijatelji i zadrže međusobno poštovanje. Nakon prekida, Bogdan Srejović, poznati ugostitelj, započeo je romansu sa Jovanom Ljubisavljević, bivšom takmičarkom i voditeljkom rijalitija. Njihova veza također je izazvala znatiželju javnosti, a Jovana je prekinula svoju prethodnu vezu kako bi bila s Bogdanom.

Unatoč početnim nagađanjima o njihovoj vezi, par se nedavno odlučio pojaviti zajedno u javnosti, proslavljajući Bogdanov 40. rođendan u prestižnom restoranu. Jovana je podijelila sliku njih dvoje kako se strasno grle i ljube, okruženi luksuzom i zabavom. Iako su na početku poricali svoju vezu, sada su odlučili da budu otvoreni o svojim osjećajima.

Proslava je bila ispunjena luksuznim vatrometom, vrhunskim šampanjcem, ukusnim jelima i slatkim desertima, a lica para sjajila su od zaljubljenosti. Iako su zadržali svoju intimnost privatnom, par je najavio da će više svojih trenutaka podijeliti na društvenim mrežama, uključujući i romantične čestitke za posebne prilike.

Bogdan je izrazio svoje divljenje prema Jovani, hvaleći njezino znanje i osobnost koja ga je ostavila zadivljenim. Njihova veza je privukla mnogo pažnje, posebno s obzirom na njihove prošle veze, ali par je odlučan u tome da izgrade sretan i ispunjen život zajedno. Važno je napomenuti da Bogdan ima dijete s bivšim partnerom Cece Ražnatović, a i on je u sretnoj vezi s pjevačem Sašom Kovačevićem.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here