Megan Markl je poznata američka glumica koja je svojim brakom s princem Harryjem znatno uzdrmala britansku kraljevsku obitelj. Unatoč tome što je kraljevska obitelj nije u potpunosti prihvatila, Megan je to ignorirala i zajedno s princem Harryjem i njihovim sinom preselila se u Ameriku. To je izazvalo jedan od najvećih skandala u nedavnoj povijesti kraljevske obitelji, te je kraljica Elizabeta morala primijeniti svoje diplomatske vještine kako bi održala obitelj na okupu.

Većinom su krivili Megan za Harryjevu odluku o preseljenju, ali ona i Harry nisu previše obraćali pažnju na osude. Kupili su imanje u Kaliforniji gdje i danas žive, a u međuvremenu su dobili i kćerku. Sada uživaju u životu oslobođenom tereta koje donose kraljevske dužnosti, te uvijek izgledaju s osmijehom na licu kada se pojavljuju u javnosti.

Međutim, financijski i poslovno stvari ne idu baš najbolje za njih. Harryjev otac, princ Charles, koji je naslijedio prijestolje od svoje majke, službeno ih je izbacio iz rezidencije Frogmore na imanju Windsor koje im je prethodno bila dodijeljena od strane pokojne kraljice. Također su izgubili ugovor vrijedan 20 milijuna dolara s platformom Spotify, ali se čini da ih to ne brine previše. Nedavno su uhvaćeni kako se opušteno šetaju držeći se za ruke. Mnogi su primijetili da je Megan drastično smršala. Iako je poznato da Megan vodi računa o svojoj liniji, mnogi su komentirali kako bi mogla postati anoreksična ako izgubi još samo nekoliko kilograma.

Megan i njen muž su postali veoma popularni od situacije kada su se odselili iz dvorca iz Britanskog kraljevstva. I prije su bili jako interesantni javnosti zbog toga što Megan ne dolazi iz kraljevske porodice ali pogotovo sada,svi pogledi i pozornost su na njima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here