Dijana Đoković, majka slavnog srpskog tenisača Novaka Đokovića, igrala je ključnu ulogu u teniskom obrazovanju i odgoju svojih sinova, uz podršku svog supruga Srđana Đokovića, koji je također bio tenisač. Dijana se ističe svojom skromnošću i rijetko se pojavljuje u javnosti, ali uvijek je bila prisutna na Novakovim mečevima pružajući mu nepokolebljivu podršku. Tijekom US Opena, Dijanin izbor odjeće privukao je pažnju modnih stručnjaka i gledatelja.

Iako je Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, bila vidljiva na tribinama, Dijana, Novakova majka, privukla je najviše pozornosti svojim skromnim i nenametljivim izgledom. Njezin poseban modni detalj bio je klasična bijela haljina s tamnom svilenom mašnom oko ovratnika, dodajući njezinom besprijekornom stilu dašak britanskog šarma. Vrijedi napomenuti da su meč Novaka Đokovića pratila brojna poznata lica, uključujući holivudske glumce i druge poznate televizijske ličnosti.

Među gostima u Beogradu, Sting je pratio utakmicu sa svojom suprugom Trudi Styler. Nakon Novakove pobjede, pridružio se i dobitnik Oscara Matthew McConaughey u čestitanju. Tijekom meča, na tribinama su viđene i druge poznate osobe, uključujući Kylie Jenner i njezinog partnera glumca Timothéea Chalameta, Charlize Theron, Nicole Kidman i njenog partnera Keitha Urbana, te Leonardo DiCaprio, model Emily Ratajkowski i televizijska voditeljica Martha Stewart, a njihovi trenuci zabilježeni su objektivima fotografa.

Poznat po svojoj nevjerojatnoj fizičkoj izdržljivosti, mentalnoj snazi i izvanrednom teniskom talentu, Novak Đoković također je postao prepoznatljiv po svojim humanitarnim naporima i velikodušnim donacijama, čime se istaknuo kao osoba koja doprinosi dobrotvornim akcijama širom svijeta. Njegova izuzetna sportska karijera i uspjesi na teniskom terenu donijeli su mu ne samo poštovanje i divljenje navijača u Srbiji, već i širom svijeta.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here