Mozak Delta Holdinga i Delta Zakade , Miroslav Mišković , rođen je 1945.godine , a prve godine je proveo u Bošnjanima , malom selu u blizini Kruševca u Srbiji. Ni u malom mozgu nije mogao da zamisli koliko će jednoga dana da bude bogat. U madosti je aktivno sudjelovao u atletskim trakama , a čak je kao junior predstavljao Srbiju u sprinterskim disciplinama.

 

 

Miroslav je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Kragujvcu , gdje je specijalizirao financije , svoj profesionalni život započeo je kruševačkoj poslovnici Jugobanke. Zbog svog iznimnog talenta katapultirao ga je na mjesto najmlađeg direktora deviznog sektora. Nakon toga radio je u Hemijskoj industriji Župa AD , gdje je dospio do generalnog direktora.

 

 

Njegov mandat na mjestu potpresjednika Vlade Republike Srbije , bio je kratkotrajan , nepunih 6 jeseci, te je shvatio da nije predodređen da se bavi politikom . Dobrovoljno je podnio ostavku na tu funkciju jer se nije slagao s ekonomskom politikom Slobodana Miloševića . Tvrtka Delta Holding koja je i dalje pod njegovim vodstvom nakon osnivanja 1991.godine , postigla je velik uspjeh u Srbiji , kao i u široj regiji , zemljama članicama Evropske unije , kao i u Rusiji. Njegovo poslovanje obuhvaća više industrija , uključujući privredu , proizvodnju hrane , distribuciju i logistiku , hoteljerstvo , maloprodaju i nekretnine. Njegov kutak za mir koji je stvorio sa svojom suprugom Ljiljanom , smješten je u naselju Rose . Privlačnost okacije je neodoljiva , bilo u ljetnjem ili proljetnom periodu. Njegova zadivljujuća ljepota i romantični ambijent ne ostavljaju nikoga ravnodušnim .Fotografije koje su Miškovićeva šogorica Jovana i kći Ivana objavile na društvenim mrežama pokazuju kako se društvo zabavljalo dok su zajedno pripremale i komzuirale hranu uz umirujući šum valova.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here