Povodom obilježavanja Međunarodnog dana nultog otpada , pva dama Srbije je posjetila Njujork. Naime , iako e imala mnogo obaveza vezanih za posao , pronašla je ipak vremena za obilazak mnogih kulturoloških i drugih znamenitosti grada , što je podijelila i sa svojim vjernim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

 

 

Na fotografijama koje su osvanule na njenom nalogu , najkomentarisanija tema je svakako odjevna kombinacija Tamare Vučić , koja ni ulicama Njujorka nije mogla proći neopaženo. Supruga predsjednika Srbije nam je je demonstrirala brojne odjevne kombinacije , proteklih dana , a svakako najveću pažnju je privukla fotografija na kojoj je pozirala ispred najpoznatije njujorške kuće.

 

 

Prva dama je pozirala na stepenicama , koje se nalaze na adresi Peri strit 66 na Menhetnu. Stepenice vode u stan popularne Keri Bredšo , u kojem je jedna od glavnih junakinja poznate serije “seks i grad” plakala , smijala se i pisala svoje kolumne . Naša Prva dama je odlično ispozirala na poznatoj adresi ,a outfit je i više nego zapanjujući.Tamara Vučić je poznata po atraktivnom i modernom stilu , pa tako je i ovoga puta njen outfit bio pravi pogodak. Naime prva dama je odjenula dugi krem kafut , ispod kojeg se nazirala duga crna haljina, a krem čizme koje su u tonu sa kaputom , svakako se savršeno uklopile u ovaj Tamarin stajling.

 

 

Ne možemo  a da ne primjetimo da Tamara zaista izgleda veoma mladoliko , naročito na ovim fotografijama na kojima joj kosa leprša od vjetra kao kod neke djevojčice. Kakvo je Vaše mišljenje o Tamari Vučić, sviđa li Vam se njen način oblačenja ?. Možete nam pisati u komentar.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here