U proteklim godinama svijet je izgubio talentiranu pjevačicu Donu Ares, koja je neustrašivo vodila bitku s razornom bolešću. Postala je simbol hrabrosti i primjer pravog karaktera u suočavanju s životnim izazovima. Unatoč svojoj nevjerojatnoj odlučnosti, činilo se da ju je život napustio. Donna Ares preminula je 2. listopada 2017. u dobi od samo 41 godine. Bila je tek 39 godina kad joj je dijagnosticiran agresivni oblik raka, s kojim je započela svoju borbu.

Iako je uspjela pobijediti bolest u dva odvojena navrata, bolest se uvijek vraćala. Nažalost, treći put je bio koban. Donna Ares, koja je prošla kroz iscrpljujuću borbu s nemilosrdnom bolešću, podijelila je svoju priču u knjizi “A Room for No One,” koja je bila njezina osobna ispovijest. Od samog početka javnost je pomno pratila njezinu borbu sa strašnom bolešću. Unatoč nadi da će je nadvladati, nažalost to se nije dogodilo. Jednom prilikom, Donna je izrazila svoju teoriju o uzrocima svoje bolesti, rekavši: “Svjesna sam da bi moje riječi mogle biti kritizirane, ali vjerujem da je mlijeko odgovorno za moje vlastito trovanje.”

Svoj posljednji dan provela je s vedrim raspoloženjem i osmijehom na licu. Aktivno se oglašavala i na društvenim mrežama kako bi izrazila svoje emocije i razmišljanja. Iako je napisala “I dalje sam dobro!!!” samo nekoliko dana prije smrti, njezine riječi otkrivaju da je bila svjesna svojeg postupnog propadanja. Njezini komentari ilustriraju njezinu hrabrost i snagu u suočavanju s teškom situacijom, dok je svjesno prolazila kroz izazovne trenutke.

Samo pet dana prije svoje smrti, podijelila je još jednu fotografiju na svom Instagram profilu, na kojoj je blistala u punom sjaju prije nego što je bolest uzela maha. Uz tu sliku ostavila je iskrenu poruku: “Voli vas vaša Donna Ares. Kako vrijeme prolazi, čini se da postaje samo teže, a ne lakše, ali ono što me drži je hrabrost i snaga koja nikada ne blijedi.” Prije nego što je napustila ovaj svijet, dala nam je važnu lekciju, pozivajući nas da ostanemo jaki do samog kraja i da se borimo svakog dana ispočetka.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here