Slobodan “Boba” Živojinović, jedan od nekada najpoznatijih i uspešnih srpskih tenisera, bio je u emotivnoj vezi sa Zoricom Desnicom. Par, koji je smatran jednim od najlepših, dobio je sina Filipa Živojinovića 1985. godine. Iako su mnogi očekivali venčanje, njihova ljubav je završena raskidom.

Zorica Desnica je nakon toga održala dobre odnose s Bobom i njegovom sadašnjom suprugom, Lepom Brenom. Nedavno se na Instagramu pojavila njihova zajednička slika, podsećajući na vreme kada su bili par.

Nakon raskida sa Bobom, Zorica se udala za proslavljenog hrvatskog košarkaša Iva Nakića, s kojim ima dvoje dece, sina Marija Nakića, koji je postao uspešan košarkaš, i ćerku Ivu. Nakon venčanja, Zorica se preselila u Sjedinjene Američke Države, gde se posvetila porodici i sinu Filipu, koji je školovanje završio u Hjustonu. Ova priča svedoči o odnosima koji su se razvijali tokom godina i o tome kako su se svi uključeni prilagodili novim situacijama.

Zorica Desnica, poznata i kao bivša partnerka Bobe Živojinovića, postala je poznata i zbog svog sina Filipa Živojinovića. Filip je nasledio talenat za sport od svog oca i postao uspešan teniser. Njegova sportska karijera i uspesi doprineli su tome da Zorica postane prepoznatljiva u javnosti kao majka talentovanog sportiste. Ovo je primer kako slava ili prepoznatljivost mogu biti preneseni ili deljeni između članova porodice, čak i kada su u pitanju različite oblasti, kao što su sport i javni život. Odnos između majke i sina, kao i način na koji su se oboje razvijali u svojim profesionalnim sferama, čini se da su im doneli zajedničku prepoznatljivost u javnosti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here