Nakon što je rijaliti šou program “Zadruga” završio, učesnici i dalje intrigiraju javnost novim objavama, a nedavno su se našli u centru pažnje Maja Marinković i njen bivši dečko. Nakon što je Maja javno objavila kontakt podatke Sanele Brajlović kao osvetu što je on otkrio njen broj u video intervjuu, situacija je postala napeta i zbunjujuća.

Bivši par privukao je pažnju svojim javnim sukobom na društvenim medijima. Bilal Brajlović je objavio autoportret koji je jasno pokazao njegovu emocionalnu patnju zbog postupaka bivše partnerice. Međutim, odlučio se suzdržati od objavljivanja njenih kompromitirajućih fotografija, nastojeći se izdići iz situacije i ne spuštati na njezinu razinu.

Bilal je demantirao Majine tvrdnje i izrazio razočaranje njenim postupcima. Nije pristao na iznošenje intimnih detalja o njoj ili njenim roditeljima, odbijajući sudjelovati u takvom ponašanju. Istaknuo je svoju zahvalnost za sve što se dogodilo te naglasio da neće ulaziti u daljnje konflikte.

Prema medijima, raskid između Brajlovića i Marinković dogodio se nakon što je Maja ponovno uspostavila vezu s bivšim dečkom Janjušem. Bilal tvrdi da su nakon showa imali intimne susrete. No, Maja je oštro demantirala te optužbe i navela da je Bilalovo ponašanje možda posljedica opojnih supstanci. Ova situacija je privukla pažnju javnosti, a Maja je izrazila spremnost suočiti se s eventualnim pravnim tužbama zbog situacije. Također, izrazila je frustraciju zbog otkrivanja njenog broja telefona, što je rezultiralo neprestanim pozivima. Očito je da će svi koji su uključeni u ovaj sukob snositi zakonske posljedice. Također, navodi se da se Maja osvetila svom bivšem dečku nakon svega što se dogodilo.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here