Osim što se Viki Miljković ističe na estradnoj sceni svojim uspješnim pjesmama, ona i njen suprug su odlučili proširiti svoje poslovne horizonte. Prije tri godine su osnovali građevinsku firmu s ciljem izgradnje i prodaje luksuznih nekretnina. Ova inicijativa je brzo naišla na uspjeh, a prvi klijent im je bila Vikiina kuma, poznata pjevačica Ceca.

Ova poslovna avantura nije samo izvor prihoda za poznati par, već je omogućila i luksuzan život u njihovoj kući u Beogradu. Viki je nedavno podijelila s javnošću nekoliko kadrova iz svog doma, pri čemu su mnogi primijetili zanimljiv detalj – fudbalsku loptu svog sina Andreja u dnevnom boravku. Ovaj neobičan dodatak je izazvao šaljive komentare na društvenim mrežama, a fanovi su se zabavljali primjećujući ovaj fudbalski element u luksuznom okruženju doma Viki Miljković.

Viki Miljković, ikona domaće estrade, može se pohvaliti zavidnom i dugom karijerom koja obuhvata preko tri decenije. Svoj muzički put započela je prije više od 30 godina, a tokom tog perioda uspjela je ostvariti brojne uspjehe i osvojiti srca publike širom regiona. Njene pjesme poput “Ciki, ciki”, “Mahi, mahi”, “Nek’ ti bude kao meni”, “Mene ludi tvoja ta” i mnoge druge postale su evergrin hitovi, a Viki se afirmirala kao pevačica koja svojim snažnim glasom, harizmom i scenskim nastupima osvaja ljude svih generacija.

Pored glazbene karijere, Viki je također bila sudionik popularnih televizijskih programa poput “Zvezde Granda”, gdje je bila mentorica i podrška mladim talentima. Njeno usmjerenje na poslovne poduhvate u građevinskom sektoru dodatno je pokazalo njezinu poduzetničku stranu i sposobnost da se uspješno nosi s različitim izazovima u industriji. Ova višestruko talentirana umjetnica, uz izuzetnu glazbenu karijeru, gradi i uspješan poslovni put.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here