Stefanov cijenjeni otac pokrenuo je diskretnu prepisku sa uglednom Nataschom Sheviom, vješto osiguravajući da se svaki oblik interakcije ili dijaloga namjerno uskraćuje kako bi se spriječilo bilo kakvo pogrešno tumačenje ili nesporazum. Stefan Karić uputio je srdačno javno izvinjenje uvaženoj Nataši Ševiji, izražavajući iskreno kajanje za svoje postupke.

 

 

Osman je bio uključen u sve, nadam se da će nastaviti i ove sezone biti voditelj. Jako mu dobro ide i nadam se da će nastaviti da radi ono što voli. Mislim da nekima nedostajem, volim ritam života i zaista uživam u njemu“, kaže Stefan.

” Naravno da je bila ljuta na mene jer sam je lupio po leđima, nije dobro i nije normalno i nije viteški. Ne pravdam se ni za trenutak, evo šta se desilo… Ništa mi se ovako nije desilo i naravno da se kajem zbog onoga što sam uradio. Nakon toga je nisam kontaktirao iz straha da se nešto ne protumači. Ovom prilikom joj se javno izvinjavam za sve što se desilo. Poznajemo se nekoliko godina, vidjeli smo se nekoliko puta i nismo bili u vezi. Prve godine kada smo se upoznali, bili smo neobavezni. Nisam znao da je tako u nekim situacijama i podržavam ovo što se desilo”, otkriva Karić i dodaje: S nestrpljenjem očekujemo dolazak sudskog poziva, koji očekujemo da ćemo dobiti u narednih sedmica.

 

Iako nismo bili u direktnoj komunikaciji, Osman nam se nedavno obratio putem popularne platforme društvenih medija, TikTok, vjerovatno putem poruke koja ostaje nepotvrđena. Neophodno je pojasniti da nije bilo nikakvih novčanih transakcija, uprkos raznim neosnovanim spekulacijama. Niti je tražila, niti je dobila finansijsku pomoć. Na svoje iznenađenje, preko medija sam otkrio da je Osman stupio u kontakt s njom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here