Pjevačica Milica Pavlović je poslije višegodišnjeg podstanarskog života kupila sada stan od 90 kvadata i to u najluksuznijem dijelu Beograda. Prema pisanju medija , pjevačica je tada iskeširala čak 320 hiljada eura. Lokacija oju je Milica odabrala je je dna od njpoželjnijih u Beogradu , a u pitanju je naselje West 65 na Novom Beogradu koji je odličan izbor za sve one koji traže luksuz a i u dobnost.

 

 

Pjevačica se za interijer stana odlučila za braon i bež boju , a trpezrijske stolice su plave boje . U stan je uloženo mnogo novca što se može jasno vidjeti . Isto tako vidi se i da je pjevačica angažovala profesionalca koji se pobrinuo da svi detalji u stanu izgledaju estetski lijepo i besprijekorno, a kuhinja izgleda fenomenalno.

 

 

 

Tonovi bež i braon boje su nježni i zavodljivi , a neizbježne kraljice minimalizma su također neizbježne a to s siva i bijela. Milica je vrlo često izjavljivala da jo je karijera na prvom mjestu te da ona ima velike planove kada je u pitanju upravo njena karijera. Milica također važi za velikog profesionalca i kada je njena muzika u pianju , ona ništa ne prepušta slučaju. Nakon dužeg vremena ona je odlučila da obezbjedi sebi krov nad glavom , tako što je odlučila da kupi luksuznu nekretninu u dijelu grada koji važi a jednu od najelitnijih.Milica se osvrnula i na jezive zločin koji su se dogodili u Srbiji predhodnih dana , a svojim pratiocima na Instagram mreži se obratila povodom masakra u OŠ Vladislav Rbnikar i masakr kod Mladenovca , te je posavjetovala i najmlađe fanove.
-Psihopatama , ubicama , pedofilima , silovateljima , žig na čelo da se lijepo zna ko je ko i svjetlost dana nikad da ne vide- Napisala je Milica.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here