Severina Vučković se suočava sa potrebom za hirurškom intervencijom. Istraga je trenutno u toku povodom incidenta koji se odigrao prošlog leta u Splitu, u kojem su učestvovale Severina (50) i njena sestra Marijana Popović. Incident se desio u stanu njihove majke Ane (84), a pevačica je optužena za pretnje. Nakon završetka prethodne godine, Općinsko državno odvjetništvo nastavilo je s ispitivanjem različitih svedoka kako bi rasvetlilo ovu kontroverznu situaciju.

Među svedocima se pojavila i jedna starija osoba iz porodice Vučković. Iako se očekivalo da će majka, koja je uključena u spor svojih ćerki, takođe izneti svoju stranu priče, ona je izrazila nemogućnost da to učini zbog pogoršanja svog zdravstvenog stanja. Prema informacijama koje su prikupljene, očekuje se da će sledeće ročište verovatno biti zakazano za februar.

Razlog za zakazivanje ročišta u februaru su zdravstveni problemi s kojima se suočava Severina, koja trenutno mora da podvrgne medicinskoj proceduri. Ipak, specifična priroda operacije još uvek nije otkrivena i ostaje nepoznata.

Pevačica je jasno izrazila svoju nameru da prisustvuje sudskom ročištu tokom postupka u vezi sa njenom majkom. Nakon detaljne istrage, Odjel javnog tužilaštva (DORH) će proceniti i utvrditi da li postoje dovoljni dokazi za formalno podizanje optužnice i pokretanje pravnog postupka protiv Severine. Važno je napomenuti da je Severinu, poznatu i kao Seva, uhapsila policija na zagrebačkom aerodromu nakon žustre svađe sa sestrom. Kao rezultat te svađe, njena sestra je zadobila lakše povrede i morala je hitno potražiti medicinsku pomoć. Severina je, možda pokušavajući da pruži dokaze ili privuče pažnju na svoje probleme, javno pokazala vidljive modrice na svom telu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here