Poznata glumica Eva Ras, iako je iskusna dramska umjetnica u devetom desetljeću života, odabrala je povučeni život posljednjih nekoliko godina. Selektivno prihvaća uloge koje je zanimaju i manje se eksponira u javnosti nego ranije. Međutim, nedavno je šokirala cijelu zemlju objavom na Facebooku o nasilnom napadu kojem je bila izložena prije deset dana.

Glumica je otkrila da i dalje pati od unutarnjeg krvarenja koje je izazvano tim napadom. U svom obraćanju, izrazila je užasnutost zbog činjenice da su je napali nasilnici, a to je još više začuđuje s obzirom na njezine godine. Kritizirala je i ljude koji su odgovorni za ovaj gnusni čin, ističući da su trebali znati kako scene borbe u filmovima i serijama moraju biti precizno koreografirane kako bi se osigurala sigurnost svih sudionika. Naglasila je da glumci mogu koristiti dublere za opasnije akcijske scene.

Eva Ras je iznijela detalje o napadu i izrazila svoje sumnje u vezi s orkestratorima tog iskušenja. Napad se dogodio usred bijela dana, ali je zahvaljujući svojoj snazi i hrabrosti, uspjela izbjeći teže ozljede. Iako se trenutno odmara kod kuće, ističe da je ne obuzima strah i da će i dalje izražavati svoja zapažanja o svijetu oko sebe.

Eva Ras je poznata po svom neustrašivom duhu, što je pokazala i ovom hrabrom objavom na društvenim mrežama. Njezina izjava ističe važnost suočavanja s nasiljem i podržavanja žrtava, bez obzira na godine ili status. Njezin glas postaje još snažniji kako se bori protiv nepravde koju je doživjela, a njezina hrabrost i odlučnost inspiracija su mnogima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here