Mihajlo nedavno je na svom Instagram profilu objavio snimak u kojem se oprostio od Ružičaste televizije. Ovaj video označava kraj njegove povezanosti s tim televizijskim kanalom. Čini se da je video podijeljen kao način da izrazi zahvalnost kanalu za sve što mu je pružio tijekom godina. Mihajlova odluka da se oprosti od Ružičaste televizije ima značaj, kako za njega, tako i za njegove obožavatelje, jer označava kraj jednog razdoblja.

Video je već privukao veliku pažnju na društvenim mrežama, a mnogi njegovi pratitelji izražavaju tugu zbog njegovog odlaska s kanala. Sve u svemu, Mihajlov video na Instagramu služi kao emotivan podsjetnik na utjecaj koji televizija i društvene mreže mogu imati na naše živote te ulogu koju imaju u oblikovanju naših iskustava i sjećanja. U međuvremenu, Mihajlo Pavić postaje sve popularniji kao voditelj na Pinku i televiziji “Vesti”, a mnogim gledateljima se sviđa njegov vizualni i zvučni stil.

S obzirom na prethodne informacije, može se zaključiti da će Ružičasta televizija izgubiti na važnosti, budući da se Mihajlo nedavno oprostio od nje putem svog Instagram naloga. Ova video najava zapravo je stavila točku na sve buduće mogućnosti s Ružičastom televizijom. Mihajlo je napisao da više nije dio Ružičaste televizije nakon osam godina. Izrazio je zahvalnost na pažnji i povjerenju koje su mu pruženi tijekom godina te je prepoznao Pink Media grupu kao mjesto gdje je doživio osobni i profesionalni razvoj.

Oprostio se od kolega i vjernih gledatelja te obećao da će se ponovno s njima susresti u budućnosti. Mihajlov odlazak iz Pink Media grupe označava kraj jednog razdoblja, ali ostaje zahvalan na vezama i iskustvima koje je stekao tijekom svog boravka. Raduje se budućim prilikama i avanturama te je uvjeren da će nastaviti utjecati na medijsku industriju.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here