Jedan od najprepoznatljivijih i najtraženijih glumaca svoje generacije neosporno je Vojin Ćetković, kako u Srbiji tako i u regionu. Njegova popularnost nije samo rezultat njegovih izvanrednih glumačkih talenata, već i njegovog zadivljujućeg izgleda. Sloboda Mićalović, njegova supruga, također je izvanredna glumica kojoj mnogi zavide, što nije nimalo čudno. Muškarci također zavide na Vojinovom braku s ovako prelepom glumicom.

Zanimljivo je da u Vojinovoj porodici postoje i drugi članovi koji se bave filmskom industrijom i jednako su zgodni. Na primjer, njegova bratanica Marta je impozantna ličnost i kćerka Vojinovog brata Bojana, koji radi kao pozorišni organizator u njihovom rodnom Kruševcu. Iako je stekla diplomu iz dramskih umetnosti, Marta se nije odlučila za glumu kao svoj poziv, već je razvila interes za menadžment i produkciju i posvetila se tim oblastima. Njen IMDB profil sadrži informacije o njenom učešću u nekoliko projekata, kao što su “Ruski konzul”, “Lako je Raletu” i “Srce zločina”.

Proučavajući njen Instagram profil, možete pronaći mnogo slika s njenih putovanja, trenutaka iz njenog svakodnevnog života i objava povodom njenog 31. rođendana u augustu. Također, na njenom profilu se nalazi nekoliko porodičnih fotografija, uključujući i jednu sa glumcem Vojinom, kojeg ona s ljubavlju naziva “čika”.

Ovo ukazuje na blisku vezu između nje i Vojinove supruge i kćeri. Izreka “krv je gušća od vode” ovdje zvuči tačno i može se pretpostaviti da talenat i lepota postoje u porodici, kao što to popularni američki izraz kaže. U ovom slučaju, možemo reći da su ljepota i talenat porodice Ćetković nasljedni, što je vidljivo kada se pregledaju Martine fotografije.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here