Već neko vrijeme kruže glasine o navodnom skandalu koji se dogodio na proslavi punoljetstva kćerke Ace Pejovića, a koji je postao glavna tema razgovora. U središtu ovih glasina su pjevačica Aleksandra Prijović, njen suprug Filip Živojinović i njen menadžer Danijel Blažić Blaško, s kojim je Aleksandra poznata po bliskom odnosu.

Navodni uzrok ovog skandala je žestoka svađa koja je izbila između supružnika tokom slavlja, izazvana Filipovom ljubomorom. Filip je optužio Aleksandru za neverstvo s Blaškom, što je dovelo do fizičkog sukoba. Aleksandra je stigla na proslavu u društvu svoje prijateljice i šminkerke, dok je Filip stigao s ocem i bratom. Također je prisustvovao i Blaško, koji je godinama pratio Aleksandru kao njen stalni pratilac i sjedio za istim stolom kao i svi ostali. Sve je izgledalo u redu dok nije došlo do intenzivne svađe.

Filip je postao sve nervozniji zbog šaputanja i osmijeha koje je primjećivao između Aleksandre i Blaška tokom cijele večeri. Njegova ljubomora je rasla, a bijes je kulminirao optužbom da ga vara s Blaškom. Aleksandra je bila potpuno iznenađena ovom iznenadnom i snažnom reakcijom, i nije bila spremna na takvo što. Prema našem izvoru, osjećala se nelagodno i iznenađeno. To je bila situacija na koju nije bila pripremljena i nije ni slutila da će se dogoditi. Iako nije jasno što je uzrokovalo Filipovu iznenadnu reakciju, evidentno je da su svi prisutni bili šokirani ovim događajem.

Ovo je posebno iznenađujuće s obzirom na to da je par već dugi niz godina u stabilnom braku, iako su se povremeno pojavljivale glasine koje su sugerirale da njihova veza nije uvijek bila bez problema. Tijekom večeri, kako bi izbjegli sukob s ostalim gostima, Aleksandra i Filip su napustili prostoriju na nekoliko minuta. U tom trenutku, Aleksandra je uspjela smiriti Filipa, i kad su se vratili za stol, nije bilo vidljivih znakova sukoba. Iako je gostima rečeno da ne raspravljaju o ovom događaju javno, strahovalo se da je cijela situacija snimljena i mogla bi biti objavljena na društvenim mrežama. Ova afera izazvala je dodatne spekulacije o prirodi odnosa između Aleksandre i Blaška, unatoč njihovim javnim izjavama da lažne informacije ne utječu na njihov brak.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here