Pevač Sloba Radanović, poznat po svojoj pripadnosti Srpskoj pravoslavnoj crkvi i izraženom patriotizmu, nedavno je preko svog Instagram naloga pozvao na bojkot i zabranu koncerta blek metal grupe Baćuška iz Poljske, koja se povezuje sa satanizmom. Radanović je istakao svoj stav protiv satanizma i apelovao na građane da se suprotstave ovakvim manifestacijama. Pevač je objavio informacije o planiranom koncertu grupe Baćuška u Beogradu, nazivajući ih sotonističkom grupom. Radanović je naveo da grupa koristi simbole i motive iz pravoslavne crkve na način koji podržava satanizam, te da su njihovi koncerti otkazani u Rusiji i Belorusiji zahvaljujući radu pravoslavnih aktivista.

Uz poruku “Stop satanizmu” i podsećanje na datum održavanja koncerta, Radanović je podelio i plakat grupe na kojem je prikazan lik Isusa Hrista sa obrnutim krstom i krvavim licem, uz poruku “Niste dobrodošli ovde”. Ovim je želeo da izrazi svoj jasan stav protiv sotonizma i apeluje na zabranu održavanja koncerta grupe Baćuška u Beogradu. Sloba Radanović je poznat po svojim javnim stavovima i aktivnostima u vezi sa očuvanjem tradicionalnih vrednosti i pravoslavne vere. Njegova javna podrška borbi protiv satanizma sada je privukla pažnju medija i javnosti.

Sloba Radanović, pevač čije ime je često povezivano s izrazito izraženom pripadnošću Srpskoj pravoslavnoj crkvi i jasnim stavovima o očuvanju tradicionalnih vrednosti, ponovno je skrenuo pažnju javnosti svojim nedavnim apelom na bojkot i zabranu koncerta blek metal grupe Baćuška iz Poljske, koja se često dovodi u vezu sa satanizmom. Radanović je tim potezom jasno stavio do znanja svoj protivljenje satanizmu i izrazio zabrinutost zbog manifestacija koje podržavaju takve ideologije.

Na svom Instagram profilu, Sloba Radanović je istakao datum održavanja koncerta grupe Baćuška u Beogradu i pozvao svoje pratioce na bojkot. U objavi je detaljno opisao razloge za svoj apel, naglašavajući da grupa koristi simbole i motive iz pravoslavne crkve na način koji podržava satanizam. Dodatno, pevač je istakao da su koncerti ove grupe otkazani u Rusiji i Belorusiji zahvaljujući pravoslavnim aktivistima. Osim toga, Radanović je podelio i plakat grupe na kojem je lik Isusa Hrista s obrnutim krstom i krvavim licem, uz poruku “Niste dobrodošli ovde”. Ovim gestom, Sloba je još jednom naglasio svoju posvećenost očuvanju tradicionalnih vrednosti i pravoslavne vere.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here