Novak Đoković, poznati srpski tenisač, i njegova supruga Jelena imaju dvoje djece u svojoj obitelji, no nedavno je javnost postala znatiželjna u vezi s njihovim trećim djetetom. Iako se ovaj tekst ne bavi novim proizvodima, Novak i Jelena su nedavno sudjelovali u edukativnom događaju koji je organizirala Jelena.

Događaj je uključivao uvodno predavanje i razgovor s dr. Gaborom Mateom i Jelenom Đoković, koja je globalna direktorica i suosnivačica Zaklade Novak Đoković. Program dr. Matee pod nazivom “Podrška, a ne savršenstvo” nudi sveobuhvatan pristup koji inspirira pojedince da preuzmu odgovornost za vlastito iscjeljenje, ali i za blagostanje svojih bližnjih. Kroz njezinu prosvjetljujuću perspektivu, ljudi se osnažuju da rade na vlastitom samopoboljšanju.

Nakon uspješnog posjeta dr. Šefali prošle godine, Zaklada Novak Đoković je ponosno najavila drugu godinu zaredom dovodenje svjetski priznatih stručnjaka u području ranog razvoja u regiju. Jelena Đoković je izrazila odlučnost da Zaklada Novak Đoković u budućnosti vodi ključne društvene probleme u regiji i pruži podršku svojim brojnim donatorima koji su velikodušno podržali njezinu misiju.

Nakon uspješnog treninga, par je proslavio svoj uspjeh fotografirajući se s zadovoljnim sudionicima događaja. Posebno zanimljiva bila je fotografija Jelene Đoković koja izgleda sretno i veselo. Iako se ne može sa sigurnošću zaključiti iz jedne slike, neki su primijetili njezin izbočeni trbuh i počeli nagađati da bi mogla biti trudna. Njezina neuredno uređena fotografija pokazala se kao izvor inspiracije za mnoge žene, potičući ih da prihvate svoju autentičnost i različitost usred suvremenih standarda ljepote koji često stvaraju pritisak na žene. Svako treba da se brine o svom životu i da ne sluša druge i da ga ne zanimaju drugi to jeste tuđi životi.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here