Poslednjih dana, svet estrade i medija bruji o navodnom skandalu koji se dogodio na proslavi punoletstva ćerke popularnog pevača Ace Pejovića. Glavni akteri ovog navodnog incidenta su Aleksandra Prijović, njena supruga Filip Živojinović i njen menadžer Danijel Blažić Blaško, koji je gotovo uvek u pratnji poznate pevačice.

Mnogi su nestrpljivo očekivali zvanične izjave od strane učesnika ovog događaja, ali do sada nismo čuli njihove komentare o navodnim dešavanjima. Ipak, Danijel Blažić Blaško se oglasio na svom Instagram profilu s drugim vestima koje su privukle pažnju njegovih pratilaca. On je podelio informaciju da je Aleksandra Prijović postala prva regionalna pevačica koja je dostigla vrh Bilbordove liste u Hrvatskoj. Njena pesma “Dam, dam, dam” uspela je zauzeti prvo mesto na ovoj prestižnoj listi, čime je postala prva žena koja je solo izdanjem stigla do tog prestižnog položaja.

Ovaj uspeh je bez sumnje velika čast za Aleksandru Prijović i sve njene fanove, te pokazuje njen značajan doprinos muzičkoj sceni. Danijel Blaško, kao njen menadžer, očigledno je ponosan na postignuće njegove klijentkinje i nije mogao da sakrije svoje uzbuđenje. Na svom Instagram profilu je podelio ovu lepu vest uz emotikon koji simbolizuje slavlje, što jasno pokazuje njegovo oduševljenje uspehom Aleksandre.

U svetu zabave, vesti se brzo šire i fanovi uvek žele čuti o dostignućima svojih omiljenih izvođača. Dok je trenutni fokus usmeren na ovaj muzički uspeh, još uvek čekamo da se situacija oko navodnog skandala dodatno razjasni, ukoliko uopšte bude bilo potrebe. Za sad ništa ne otkriva tačno stanje, sve je nekako zataškano ali šta god je u pitanju otkriće se i doći će na red.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here