U nastavku dnaašnjeg članka donosimo vam jednu jako zanimljivu , te šokantnu temu , a koja je jedna od ispovesti koje svakodnevno možemo da pronađemo na internetu . Naime , kad je reč o društvenim mrežama , one su na neki način postale kao iuspovedaonica , te svakodnevno možemo da pronađemo razne priče , a koje ljudi postavjaju online kako neko ne bi počinio neku grešku kao i oni , a što je svakako dobro . Naime ,tkao je jedan muškarac otkrio gadne detlje iz svoje veze.

Naime , on je istakao da se njegova devojka , s akojom je u vezi tri godine , tušira vsake dve nedelje . – Volim je, ali nisam znao u šta se upuštam. Ona se ne tušira ​​često. Uopšte. Ona se tušira ​​najviše jednom svake druge nedelje – napisao je muškarac, prenosi Miror. Tkao je on ispričao da je neprijatan miris osetio tek kad aje se uselio kod nje. – Pre nego što smo živeli zajedno, nisam primetio nikakav posebno loš miris. Pretpostavljam da bi se povremeno tuširala pre nego što me vidi – požalio se on.

S obzirom da nije mogao da se nosi sa mirisom , on je nakoon nekoliko meseci odlučio da spava na kauču. Kanije , kad aje pokušao da sa devojkom govori o tom problemu , sve to nije dobro prošlo , te je se ona uznemirillla , a što je pokrneulo tenzije između njih. „Tuširam se dva puta dnevno. Ne mogu ni da zamislim koliko je prljava kada se tako retko tušira – napisao je jedan korisnik. – Ja se osećam gadno kada uđem u treći dan bez tuširanja, što se povremeno dešava zbog mališana. Dve nedelje su predugo – dodala je druga osoba.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here