Dok se kaotično razdoblje Merkurovog retrogradnog ciklusa bliži kraju, astrolozi upozoravaju da će njegov utjecaj ostati prisutan u tzv. “retrogradnoj sjeni”. Uz to, tijekom ove astrološke “oluje”, i Saturn i Uran su retrogradni, dok je njihov kvadrat istovremeno aktivan, što pojačava njihove negativne učinke. Raste zabrinutost o tome kako se zaštititi od ove kozmičke turbulencije, a numerolozi nude rješenje iz svoje struke. Preporučuju nošenje sigurnosnog koda, a za ovaj tjedan preferirani kod je 865.

Numerolozi tvrde da niz od tri znamenke ima sposobnost pozitivnog usmjeravanja energije u svoju korist. Preporučuje se da ovaj niz bude napisan plavom tintom kako bi se postigao najpovoljniji ishod. Kako biste osigurali sigurnost svog životnog prostora, preporuča se uspostavljanje posebnog koda i postavljanje istog u dnevnu sobu, koja je često zajednički prostor za obiteljska okupljanja.

Da bi vaš stambeni prostor bio ispunjen pozitivnom energijom i optimizmom, preporučuje se da uvijek imate zdjelicu svježeg voća pri ruci. Također, važno je organizirati raspored namještaja na način koji potiče prirodnu cirkulaciju energije i da se suvišni nered drži podalje. Za svoje blagostanje i zaštitu, možete napisati numerološki zaštitni kod na papir i nositi ga u novčaniku tijekom tjedan dana. Nakon isteka tog razdoblja, papir se može baciti u vodu.

Tijekom faze retrogradnog Merkura, astrolozi obično savjetuju oprez u vezi financija, komunikacije, ugovora i putovanja. Feng shui stručnjaci mogu predložiti postavljanje zvijezde s 12 krakova u vašem domu kako biste privukli pozitivnu energiju. Bez obzira na vlastiva uvjerenja o astrologiji ili feng shuiju, može biti korisno razmisliti o primjeni nekih od ovih preporuka kako biste se osjećali sigurnije i ravnotežnije u turbulentnim vremenima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here