Ognjen Amidžić, popularni voditelj, je nedavno pronašao sreću u novoj vezi nakon razvoda od manekenke Danijele Dimitrovske. Njegova nova izabranica je voditeljka Mina Naumović, koju je čak i zaposlio u svojoj emisiji, gde joj je poverio segment pod nazivom “Pazi Mina”.

Iako su na početku pokušavali da svoju vezu zadrže diskretnom i skrivaju je od javnosti, bilo im je teško da to postignu s obzirom na to da su često viđeni zajedno. Dodatno, njih dvoje su sada i kolege na istom televizijskom projektu, što je dodatno podsticalo spekulacije.

Uprkos prvobitnom oprezu, Ognjen i Mina su nedavno počeli da pokazuju svoju ljubav i otvorenost javnosti. Na društvenim mrežama su počeli da dele zajedničke trenutke i intimne fotografije, jasno pokazujući da su zaljubljeni. Više nisu pokušavali da sakriju svoju romansu, već su je s ponosom isticali. Paparaci su nedavno uhvatili ovaj zaljubljeni par u nekoliko intimnih trenutaka nakon snimanja emisije. Njih dvoje su bili uhvaćeni u zagrljaju i razmenjivali su nežnosti, ne obazirući se na prisustvo fotografa. Iako mogućnost da budu paparacima uhvaćeni nije bila idealna, Ognjen i Mina su se pokazali kao par koji je slobodan izražavati svoju ljubav bez obzira na tuđe poglede.

Njihova veza je napredovala brzo, pa su se nedavno odlučili zajedno da započnu novu životnu etapu. Trenutno dele isti stan na Dorćolu, što samo potvrđuje koliko su ozbiljni u svojoj vezi. U svakom slobodnom trenutku, provode vreme zajedno, očigledno zaljubljeni jedno u drugo. Ognjen Amidžić i Mina Naumović su postali omiljeni par medija i njihovi obožavaoci jedva čekaju da vide šta budućnost donosi ovom zaljubljenom paru.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here