A danas se za vas dotičemo naše javne scene , pa ćemo da govorimo o jednom pop-folk pevaču koji je rođen u BOsni i Hercegovini , te je kao dete odrastao u jednoj jako siromašnoj porodici sa svojom majkom , dvije sestre , dva brata , a dok oca nisu imali . Naime ,reč je o Nedeljku Bajiću Baji , a kojeg inače prati brak sa zanosnom plavušom o kojoj se inače jako malo zna. Inače , on je svoj prvi album izdao 1992 godine , a koji je doveo do toga da njegova karijera krene uzlaznom putanjom , pa je samim tim stekao veliku popularnost .

On je se svakako uvek isticao sa posebnim vokalnim sposobnostima ,a kada je stupio na javnu scenu nikada nije voleo da izneosi svoje detalje vezane za emotivni život , kao i prethodne veze , a mnogi ne znaju ni da ima suprugu. Međutim , on je u braku sa zanosnom plavušom koja mu je jednom prilikom gostovala u spotu ,a reč je o pesmi ” Mokra do kože ” ,a kako su mediji tada prenosili došlo je do ljubavi na prvi pogled , a onda su svoju vezu odlučili da ozvaniče brakom , te su kao krunu dobili i dvoje dece , sina Marka i ćerku Milicu.

Navodno nakon kraha njihovog braka sud je dodjelio starateljstvo Ivani, a njih dvoje ostali su u više nego korektnom odnosu. “Pa kako može dete da se sakrije? Moj sin Marko uskoro puni dve godine, a za koji dan dobićemo i devojčicu – Milicu. Znate, mnogo toga je dosad o meni objavljivano po sistemu rekla-kazala. Mene niko ništa nije konkretno pitao, niti sam ja o tome pričao. A imam utisak da mnoge istina i ne zanima. Ne mislim na moje obožavaoce, jer oni o meni znaju sve što treba, a ja nemam nameru da koristim medije da bih se sa pojedincima svađao” – kazao je svojevremeno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here