Poznati rijaliti učesnik Dejan Dragojević je nedavno za medije otkrio kako je prije pet godina promijenio vjeru , Ovoga puta e ponovo šokirao javnost izjavom da ga Vaskrs ne zanima.

Naime Dejan je izjavio kako se kod njega slavi i pravoslavni i katolički Vaskrs , te da nezna da li će za Vaskrs biti kod kuće ali će svakako da ga proslavi uz baklavu , te je doao da mu je bitno a je ostvario svoj duhovni cilj , te da je osjetio da je čistiji te da ga ne zanima da li će obilježiti praznik ili ne, bitno mu je da je na pravom putu.

 

 

Dejan je istakao da sve što radi , ustvari radi zato što on to želi , i što je njegova povezanost sa Bogom takva . Istakao je da je dobijao razne prijetnje , od toga da će ga izbosti nožem , do toga da će mu baciti bombu. Dejan je istakao da ono u šta vjeruje je jače od svih njih zajedno , te da se boji samo Allaha , a Allah je silan i mudar , tako da se on ne brine puno, te je i više nego očigledno da je njegovo vjerovanje veće od njihovog.

 

 

 

 

Dejan se nedavno vratio iz Meke i Medine , gde je bio. Dejan je otkrio da su mudali ime Zijat , da su mu stalno slali poruke da neće moći da uđe u Srbiju , niti će moći sobodno da se kreće , te je naveo da ga niko nije uosudio što je promijenio vjeru , jer Islam rijetko ko poznaje , jer je medijski prikazano suprotno od ooga što zapravo jeste.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here