Ana Stanić, poznata pjevačica koja je ostala vjerna svom jedinstvenom glazbenom stilu tijekom dugogodišnje karijere, također je poznata po svojoj zadivljujućoj scenskoj prisutnosti, pozitivnoj energiji i atraktivnom izgledu koji ostavljaju snažan dojam na njezinu publiku. Njena karizma je nepobitna, a sposobnost da osvoji svoju publiku je izvanredna.

Ana Stanić često ističe da prava ljepota dolazi iz unutarnjeg mira i da je ljepota žene povezana s njezinim cjelokupnim zdravljem i dobrobiti. Zato se posvećuje održavanju svog izgleda zdravim načinom života. Prije nekoliko godina, Ana Stanić se suočila s izazovom zdravstvenog problema, inzulinskom rezistencijom. Kako bi se nosila s ovim problemom, odlučila je značajno promijeniti svoju prehranu, usvajajući modificirani jelovnik koji joj je pomogao u rješavanju ovog zdravstvenog problema.

Promjene u prehrambenim navikama nisu bile prevelik izazov za nju, jer je uvijek preferirala hranjivu hranu. Neki od ključnih principa zdrave prehrane koje slijedi uključuju izbjegavanje bijelog brašna i pržene hrane. Unatoč tome, priznaje da joj šećer ponekad predstavlja izazov. Kako bi ostala na pravom putu, preferira variva s maslinovim uljem i tjesteninu od cjelovitog zrna umjesto bijelog brašna.

Kada je riječ o kuhanju, Ana Stanić često priprema jednostavna jela koristeći sastojke koje ima pri ruci u svojoj kuhinji. Povremeno jede u restoranima, ali pažljivo bira narudžbe. Najčešće se odlučuje za jela s roštilja, salate, razne vrste ribe i integralnu tjesteninu. Nedavno je bila oduševljena kada je u restoranu pronašla veganske opcije i podijelila ih na svom Instagram profilu uz fotografiju obroka. Ana Stanić namjerava podijeliti niz ukusnih i hranjivih jela s onima koji žele održavati fit i zdravu tjelesnu formu, a njezine nutricionističke preporuke mogu motivirati mnoge da isprobaju neka od njezinih ukusnih jela.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here