Fudbaler Dragiša Gudelj i njegova partnerka zdušno grle svoju ljubav. Nemanjin brat, talentovani fudbaler Dragiša Gudelj, već duže vreme je duboko zaljubljen u zadivljujuću Lanu Lazerević, vrhunski model. S obzirom na nedavne rasprave o navodnoj netrpeljivosti između Olivere Gudelj i Cecine nasljednice, zbog njihovog nepraćenja na Instagramu i nategnutih interakcija, to je izazvalo spekulacije u javnosti o potencijalnoj snaji između zadivljujuće Lane i Olivere Gudelj. Krajem 2022.

 

 

Dragiša je samouvereno pokazao svoju drugu polovinu dok su ih paparaci snimali zajedno na aerodromu. Uprkos njihovim ozbiljnim naporima da ostanu diskretni, njihov pokušaj se pokazao uzaludan. Nova devojka Dragiše Gudelje nadaleko je poznata po svojoj nenadmašnoj lepoti, a mnogi hrabro tvrde da ona prevazilazi čak i Anastasiju.

 

Ova izuzetna dvadesetogodišnja manekenka ne samo da pohađa prestižni američki univerzitet u Beču, već zauzima i posebno mjesto u cijenjenoj porodici talentovanog mladog fudbalera. Izvanredna veza porodice Gudelj i njihov privatni život zaokupili su interesovanje javnosti. Mediji i pratioci društvenih mreža često raspravljaju o njihovom emotivnom životu, s posebnim fokusom na odnos Tasine svekrve i snaje. Ova intrigantna priča ostaje obavijena velom misterije, jer se ljudi pitaju zašto Olivera slikama ne promoviše ili pokazuje naklonost prema Nemanji i Anastasiji ili zašto je odsutna sa fotografija sa venčanja.

 

 

 

Ova pitanja bez odgovora kruže već nekoliko mjeseci. Ipak, jasno je da su Nebojša i Olivera u potpunosti ispoštovali privatnost novopečenog para, ostavljajući utisak da je sve u redu. Predstojeće vjenčanje Anastasije i Nemanje, koje su javno najavili u Trebinju za narednu godinu, nesumnjivo će otkriti pravu prirodu njihove veze.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here