Poznate ličnosti konstantno su izložene pritisku javnosti, a pored toga se vrlo često sami, u pozadini, bore sa ličnim problemima odakle ne vide izlaza.

Ivana Mlađović, bivša Playboyeva zečica i glumica vrlo gledane serije “Selo gori, a baba se češlja”, prije pet godina pronađena je mrtva u kući prijatelja u Ilićevu u Kragujevcu.

U već spomenutoj seriji se posebno pojavila prije iznenadne smrti, što je one koji su je poznavali ostavilo u nevjerici. Nedavno je njezina majka smogla hrabrosti da za Republiku progovori o tragediji koja se dogodila u njihovoj obitelji, godinu dana nakon incidenta.

Ivanina majka Ljiljana izjedana je od tuge za kćeri. Da joj je tuga veća, pretrpjela je još jedan poražavajući gubitak kada joj je sin Jovan tragično preminuo utapanjem u Dunavu. Unatoč mukama, Ljiljana ne može prestati liti suze za Ivanom i Jovanom.

Ljiljana govori kroz suze, izražavajući neizmjernu težinu situacije u kojoj se nalazi. Njezina bol je sveobuhvatna i čini se da ju je nemoguće ublažiti dok je još živa. Za Ivanom je ubrzo krenuo Ljiljanin sin Jovan koji se tragično utopio u Dunavu.

Jovan je bio nevjerojatno blizak sa svojom sestrom i nikada se nije uspio potpuno oporaviti od njenog gubitka. Braća i sestre dijelili su duboku vezu i bili su nerazdvojni, uvijek su pratili jedno drugo kamo god išli. Oboje su pokopani u Raškoj, a na Ljiljaninu žalost, nije prošlo ni godinu dana prije nego što ih je oboje izgubila.

Iskreno rečeno, teško je ostati optimističan nakon što sam doživila ono što sam jesam. Moja je sudbina komplicirana. Često se pitam da sam napisala knjigu o tome, bi li to pružilo utjehu drugima?

Trenutno sam na putu prema groblju da se pridružim svojoj djeci. Njihovi grobovi su jedan pored drugog, a ja i dalje tugujem za njima svaki dan. Mislim na svoju šarmantnu Ivanu, koja je bila ljubazna i pažljiva osobnost. Svi su vjerovali da je pred njom svijetla budućnost, a ona je uživala u glumi.

Bila je sjajna kći koja nikada nije zaboravila proslaviti posebne prilike sa mnom. Sad, ti isti datumi su izvor velike boli, i ne mogu a da ne plačem za njom i njezinom braćom i sestrama.

Prema njezinim riječima, dio njezine tuge proizlazi iz činjenice da je Ivan nije mogao pomilovati. To je bilo zbog činjenice da se ponovno udala nakon što je Ivanov otac nasilnik preminuo, zbog čega on nije dolazio na sprovode svoje braće i sestara.

Moje drugo dijete, Ivan, nije bilo na sprovodu svoje braće i sestara. On je srednje dijete i udaljio se od naše obitelji. Javlja mi se samo kad mu nešto treba. Ivan se odbio oprostiti od brata i sestre jer sam se preudala u Rašku, što ga je uznemirilo.

Njihov otac bio je alkoholičar, što je otežavalo život i djeci i meni. Ivana i Jovan obožavali su mog drugog muža, kojeg su više voljeli od pokojnog oca, ali Ivan se s njim nije mogao pomiriti. Nažalost, sada sam ostao samo s jednim sinom, ali ni njega ne vidim.

Jedini izvor utjehe, kaže Ljiljana, jest spoznaja da bi njezini nasljednici bili zadovoljni njezinom odlukom da posluša njihove prijedloge i prijeđe u invalidsku mirovinu, baš kako su i priželjkivali.

Ivana i Jovan, moja djeca, inzistirali su da podnesem zahtjev za invalidsku mirovinu i uzmem malo vremena za odmor. U životu sam neumorno radio, ali zdravlje mi se pogoršalo.

Imam probleme sa srcem i šećerom u krvi, između ostalog. Da su mi djeca živa, bilo bi im drago da sam u mirovini, što su mi i priželjkivali – zaključila je Ljiljana Mlađović, Ivanina majka.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here