Najnovija vijest koja već dva daa bruji u medijima je svakako trudnoća Anastasije Ražnatović , koja je kćerka poznate folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović , koja je prije nekoliko dana po drugi put postala baka , kada se rodio drugi sin njenog sina Veljka i snahe Bogdane.

 

 

Međutim , u porodicu Ražnatović za nekoliko mjeseci stiže još jedan član , a kako se doznaje u pitanju je djevojčica , što je buduću baku sigurno obradovalo , jer je nedavno izjavila da će ako dobije unuku bankrotirati. Anastasija je u svom životu imala nekoliko ljubavnih veza , ali se ispostavilo da je veza sa Nemanjom Gudeljom ona prava . Anastasija je već dugo vremena sa svojim dečkom u Seviji , gdje Nemanja igra za tamošni klub , i ne dolazi u Srbiu , jer čeka dokumente za stalni boravak u Španiji.

 

 

Anastasija je sa Nemanjom u vezi godinu dana , a prije nego je uplovila u tu vezu , bila je u ljubavnoj vezi sa mladim biznismenom iz Novog Sada Đorđem Kuljućem . Par je bio u vezi preko pet godina , čak su i živjeli zajedno . Prije njega je Tasa bila u vezi sa Kostadinom Terzićem , i sa njim je bila nekolio godina , a svoju vezu su završili na kulturan i civilizovan način , te su ostali u prijateljskim odnosima. Nakon Terzića , kratko je bila u vezi sa košarkašem Milošom Teodosićem , ali su prekinuli kada je on zbog posla otišao u Rusiju. Naime , njena prva ljubav se desila kada je imala 14.godina, i tada je bio u pitanju fudbaler Nemanja Zalada , sa kojima je često objavljivala slike na instagramu , što je Ceci smetalo jer se na tim slikama njih dvoje ljube. Naime , Anastasija nije u dobrim odnosima sa Nemanjinom majkom i sestrom , te nam ostaje da vidimo kako će prihvatiti njihovu bebu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here