Saša Žika Jakšić, kako mediji izveštavaju, uskoro će stati na ludi kamen sa Tijanom Mijailović, ali suočava se s izazovom u vidu njenog bivšeg supruga, nekadašnjeg fudbalera Nikole Mijailovića. Bivši kapiten Crvene Zvezde navodno je svojoj tadašnjoj supruzi kupio stan na Dedinju dok su bili u braku iz kojeg imaju naslednika. Iako je ta nekretnina na Tijanino ime, Nikola, čini se, ne odobrava što producent Granda često posećuje njegovu bivšu suprugu.

Nikola Mijailović je, prema rečima prijatelja, izrazio žaljenje što joj je kupio stan u vreme njihove ljubavi. Nije očekivao razvod, a nije srećan što se njegova bivša žena zabavlja s osobom iz estradnog sveta. Iako ne želi se mešati u njen život, teško prihvata činjenicu da će se ponovno udavati. Čini se da Nikola još uvek gaji emotivne osećaje prema njoj i sve mu smeta. On pokušava prikazati ravnodušnost, ali zapravo mu nije svejedno. Posebno ga pogađa što čuje priče kako ga prijatelji ogovaraju iza leđa. Svestan je šta se priča po gradu, i to ga duboko pogađa, prema rečima prijatelja.

Žika i njegova izabranica, s druge strane, nisu pogođeni ovom situacijom. Oni uživaju u svom ljubavnom životu, izlascima, provođenju vremena zajedno i putovanjima, dok se Nikola suočava s izazovima i emotivnim previranjima u vezi s novonastalom situacijom. Saša Žika Jakšić, poznat producent i ličnost sa estrade, čini se da se suočava s izazovima u ljubavnom životu dok se priprema za stupanje na ludi kamen sa Tijanom Mijailović. Ipak, ovakvi skandali ne čine značajnu prepreku za Žiku, koji je stekao svoju popularnost širom Balkana kroz dugogodišnju karijeru u muzičkoj industriji.

Žika Jakšić ima bogato iskustvo kao producent u Grand produkciji, a takođe je i poznato lice u mnogim muzičkim projektima. Njegova reputacija seže izvan granica Srbije, dopirući do publike širom Balkana. Poznat je po svom doprinosu muzičkoj sceni, radu sa mnogim poznatim izvođačima, kao i vođenju različitih televizijskih programa. Uprkos medijskim spekulacijama i izazovima u vezi sa bivšim suprugom svoje izabranice, Žika očigledno ne mari za skandale. Njegova posvećenost poslu i prisustvo na sceni nisu uzdrmani, a njegova popularnost i dalje rastu. Njegova publika ceni ga zbog profesionalizma i doprinosa muzičkoj industriji, dok ga skandali ne uskraćuju za podršku njegovih obožavalaca.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here