Prema izvještajima srpskih medija, bivši učesnik rijalitija i suprug Lune Đogani, Marko Miljković, navodno je izazvao incident razbijajući vrata na Bežanijskoj kosi. Prema tim izvještajima, incident se dogodio rano ujutro, tačno u 5.50 sati, kada je Marka jako iritirao zvuk zvona na vratima pijace. Nekretnina Marka i Lune nalazi se u istoj zgradi kao pijaca, s tim da se njihov stan nalazi na drugom spratu, ali zbog dijagonalne pozicije, čuli su zvukove iz mesne pripreme za prodaju, što je izazvalo njegovu bijesnu reakciju.

Prema pouzdanim izvorima, Marko je tog petka ujutro stigao na službeni ulaz magacina, izgledajući iscrpljeno i uznemireno. Nasilno je otvorio vrata skladišta i prijetio mesaru, zahtijevajući da vidi šefa. Mesarsko osoblje je mirno objasnilo da obavljaju svoje dužnosti, ali Marko je nastavio s izlivom bijesa, ponašajući se arogantno i tvrdeći svoje pravo na mir. Navodi se da Marko ima istoriju izazivanja problema zbog osjetljivosti na zvuk satare. Svjedoci tvrde da je pokazivao ekstremnu uznemirenost tokom Uskrsa i da se često ponašao arogantno, što je stvaralo nelagodu u okolini.

Iako se ovo izvješće temelji na informacijama koje su se pojavile u medijima, važno je napomenuti da je potrebno slijediti službeni izvještaj i istragu kako bi se utvrdila istinitost ovih tvrdnji i događaja. Nasilno ponašanje i izazivanje incidenata nisu prihvatljivi, stoga se nadamo da će se situacija istražiti i riješiti na odgovarajući način.

Nakon što su učestvovali u rijalitiju “Zadruga”, Luna Đogani i Marko Miljković postali su inspiracija mnogima svojom neobičnom i turbulentnom ljubavnom pričom. Njihova veza se razvijala pred očima javnosti, izložena svim izazovima i preprekama koje donosi javni život. Ova mlada ljubavna priča je osvojila srca mnogih gledalaca, koji su svakodnevno pratili njihove uspone i padove, kao i sve izazove s kojima su se suočavali. Njihova autentičnost, hrabrost i iskrenost su privukli pažnju i simpatije publike. Kroz brojne emocije i situacije s kojima su se suočavali u rijalitiju, Luna i Marko su pokazali svoju snagu, odlučnost i ljubav koja je prevazilazila sve prepreke. Njihova otvorenost o svojim manama i vrlinama, te nesavršenostima i usponima, doprinijeli su njihovoj popularnosti.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here