Istina o sukobu između Saše Popovića i Cece Ražnatović napokon je ugledala svjetlo dana, razotkrivajući dramu koja se odvijala u popularnoj emisiji “Zvezde Granda”. Iako su se mnogi iznenađeni ovom neočekivanom situacijom, ona je dodala dozu napetosti i neizvjesnosti u već uzbudljivo muzičko takmičenje.

Sukob je buknuo kada je članica žirija, Viki Miljković, izrazila nezadovoljstvo prema Saši Popoviću, tvrdeći da joj nije pružio dovoljno vremena za iznošenje svog mišljenja. Naglasila je da 30 sekundi nije dovoljno za kvalitetan komentar, a spor se pretvorio u otvoreni konflikt kada je Saša upitao što točno želi reći. Nikako se ne može udovoljiti svima, pa tako i Saša balansira između kandidata i žirija, ali Ceca je imala samo par rečenica da istakne a on joj to nije dozvolio, nije joj dao ni minutu.

Međutim, vrhunac sukoba nastupio je kada je Ceca iznijela kritike na račun odabranog kandidata, uključujući njegov izbor odjeće, posebno premalog sakoa. Saša Popović je, iz šale, sugerirao da Ceca sama popravi sakou kandidata. No, iznenađenje je uslijedilo kad se Ceca stvarno ustala i pristupila kandidatu kako bi mu popravila sako. Situacija je dodatno zakomplicirana kada je Saša, također iz šale, upitao Cecu “ideš li kući?” i zatražio ime “slatkog mladića”. Ceca je burno reagirala na ovu izjavu, rekavši “Doviđenja, nikakav problem,” te je napustila studio. Unatoč pokušajima Saše da je nagovori da se vrati, Ceca je ostala pri svojoj odluci.

Ova dramatična svađa duboko je zahvatila popularnu emisiju “Zvezde Granda”, koja je poznata po otkrivanju novih glazbenih talenata na Balkanu. Iako razlozi za sukob nisu potpuno jasni, sigurno je ostavio dubok utisak na gledatelje i obožavatelje ovog takmičenja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here